Gość Malinkatojaaaa Napisano Czerwiec 16, 2017 Mimo, że mam troszkę więcej latek z czystym sumieniem mogę polecić ten kosmetyk wszystkim osobom, które mają problemy z wysuszoną skórą bardzo skłonną do alergii i częstych zaczerwienień. Zaczęłam używać go od jakiegoś czasu, kiedy inne balsamy i kremy po prostu "zawaliły sprawę" jeśli chodzi o nawilżanie i pielęgnację skóry. Ponieważ mam ją bardzo wrażliwą i ciężko mi jest wybrać jakikolwiek balsam czy ogólnie kosmetyk, który by mnie nie uczulił. Jedynym wyjściem było przerzucenie się na "dziecięce kosmetyki". Właśnie to mleczko mnie uratowało. Wybór był strzałem w dziesiątke, mimo ceny warto było w niego zainwestować. (W Rossmannie skorzystałam z promocji - nie żałuję, zrobiłam zapas w postaci 2 dodatkowych buteleczek:)) I myślę, że już pozostanę przy nim na stałe. Jest lekki, szybko się wchłania, skóra jest miękka i delikatna, przyjemnie pachnie. Idealny do stosowania po kąpieli. Gorąco polecam, nie tylko Mamom :) Używam tego produktu od: ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach