Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się ale nie mam szans

Polecane posty

Gość gość

okropne uczucie :( i najgorsze że to sie za mna ciągnie już 3 lata, a zamieniłem z nia moze ze 2 zdania :( nie wyidealizowalem jej bo mamy wielu wsplnych znajomych, kilku z nich jest z nia blisko od lat i wiem jaka jest...wspaniała :(

Gość gość
a skąd wiesz?nie spróbujesz nie dowiesz się, a może dziewczyna też cię lubi tak samo mocno jak ty niá

Gość gość
Wolna? To bierz się do roboty

Gość gość
Dlaczego nie masz szans? Jesteś brzydki?

Gość gość
im predzej wystartujesz tym lepiej bo albo Ci sie uda albo nie, jak bedziesz zwlekal to bedziesz caly czas myslal, tworzyl scenariusze i ukladal sobie z nia zycie w wyobrazni a wtedy jak cos sie nie uda bedzie Ci duzo ciezej

Gość gość
Tak jestem brzydki

Gość gość
eh, mój jest ładny i co z tego? okazało się że niesamowity k****arz

Gość gość
Jakby byl brzydki to bys z nim nawet nie gadala

Gość gość
dzieki za wsparcie kobietki, ale nie mam szans, podobno jestem przystojny i dbam o siebie ale jestem dosc niski (172) i biedny, ona jest z tych przebojowych kobiet , jakbym ją zaciekawił to zagadałaby sama

Gość gość
gość dziś Tak jestem brzydki x nie wiem czyja to odpowiedz, na pewno nie moja.autor

Gość gość
i nie chodzi o to, ze ona leci na kase, bo jest samowystarczalna i honorowa, po prostu jak sie kogos kocha to chce sie mu dac wszystko co najlepsze, a ja nie moge, przez ta milosc nie poszedłem na studia, moze jeszcze to zrobie ale zanim sie dorobie to ona juz dawno bedzie miala rodzine, teraz do niej nie wystartuje bo co mam do zaoferowania, na 90% mnie odrzuci a tego nie przezylbym

Gość gość
Sama do Ciebie pewnie nie zagada, ale to nie oznacza że by Cię nie chciała. Ten krok powinien należeć do Ciebie. Przecież nie musisz od razu wychodzić z propozycją randki, spróbuj się zbliżyć do niej, poznawać ją tak na luzie, bez spiny, niech ona też ma okazję Cię poznać. Daj sobie i jej szansę :)

Gość gość
Daj jakąś jej fotę