Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego handlarze ludźmi dostają tao niskie wyroki?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego handlarze ludźmi dostają tao niskie wyroki?

Gość gość
W porownamiu np. z wyrokami za przestepstwa podatkow. Odp. brzmi: bo obywatel to g..no dla panstwa, karze sie SUROWO tylko za PRZESTEPSTWA PRZECIWKO PANSTWU, TJ. PODATKOWE!

Gość gość
Za handel ludźmi powinno być dożywocie. Bez względu na cel handlu. Kto popiera mnie w tym z was?

Gość Eurudyk
fachowców z Policji należy zapytać , prawdopodobnie część z tych policjantów ma udziały za pilnowanie kobiet aby nie uciekły z burdelu albo zdobywanie 'nerek' do przeszczepu a przy okazji inne narządy , skoro w Polsce POLICJANT ochrania 'komornika' , który podobno zgodnie z polskim prawem działa zgodnie z prawem i zabiera mienie nie zawsze dłużnika to Policjant w Polsce 'tłumaczy' swoją pałą policyjną nie koniecznie dłużnikowi aby oddał bez walki wszystko komornikowi a zatem Policjant to jest taka 'prostytutka' do wynajmu , idzie za komornikiem, idzie za złodziejem i często ukrywa bandytę i mordercę , wszystko zależy od tego , ile temu Policjantowi zapłacą za udział a gdy chroni za pieniądze 'organy' pobrane od dzieci to wtedy nie zawaha się nawet strzelać z broni służbowej w obronie tej sprawy !

Gość gość
Co powinno zrobić sie waszym zdaniem w tej ciężkiej kwestii?

Gość Eurudyk
w przysiędze dla Policjanta powinno być zdanie : - cogito ero sum jak powiedział Kartezjusz 'myślę, więc jestem' a skoro 'myślę' to nadaję się do Polskiej Policji , skoro nadaję się do Polskiej Policji to obiecuję, że będę myślał w czasie wykonywania mojej służby aby Nikt z mojego powodu nie płakał i nie był poszkodowany , moją misją jest pomóc Polakowi i działać zgodnie z polskim prawem a wykonywanie rozkazu przeciw Polakom zgłoszę mojemu Przełożonemu i tak mi dopomóż Bóg !