Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćTedi

Cuckold

Polecane posty

Gość gośćTedi

Bardzo kręci mnie myśl żeby jakiś facet poderwał i bzykał dyskretnie moją żone

Gość gość
mam wrażenie, że u takich facetów jak również tych, co namawiają swoje żony na cuckold występuje specyficzna forma kompleksu niższości i potrzeba chwalenia się. Jedni się chwalą domem, samochodami inni uprzedmiotowują swoją żonę i wysyłają jej nagie zdjęcia najczęściej bez jej wiedzy. Również przypatrywanie się jak inni mężczyzna uprawia seks z żoną jest formą takiego zakompleksienia i przekonania, że jeśli jestem takim słabym facetem, że będzie mnie zdradzać to lepiej niech to robi za moją zgodą i przy mnie. Z kolei inni ulegają hedonistycznej modzie i naśladują tych biedaków, którzy robią to z powodu ukrytych kompleksów. I tak rodzi się grupa osób dla których jest to jakaś niby wysublimowana forma seksu.

Gość gość
Tez lubie pikazywac kumplowi foty mojej zony on pokazuje mi swojej fajna sprawa

Gość gośćTedi
U mnie jest akurat odwrotnie.bo to ja bym chciał żeby mnie zdradzala a ona nie chce.mi już nie staje i dlatego mnie to kręci.każdy ma jakieś upodobania.

Gość gość
@: "mam wrażenie, że u takich facetów jak również tych, co namawiają swoje żony na cuckold występuje specyficzna". W sumie zgoda, ale może być i odwrotnie - jeżeli facet oddaje innemu swoją kobietę to może właśnie nie ma tych kompleksów a jest pewien siebie. Np. że jest lepszy w łóżku od tego drugiego, i nie widzi po jego stronie zagrożenia i rywalizacji. Ja np. obawiałbym się, że facet, któremu oddam swoją żonę zadowoli ją lepiej niż ja. Więc to ja niedecyzując się na takie zabawy mam kompleks.

Gość gośćTedi
Ja wiem že kaźdy facet zadowoliłby moją żone leppiej niż ja i właśnie o to mi tu chodzi.nie ma chętnych?

Gość gość
To raczej chodzi o temperament i nieodparta chęć dochodzenia Jej i sobie!

Gość gość
Żona ile ma lat?i czy seksowna jest?opisz ją!jestem chętny.

Gość gość
Nie chodzi tu o kompleksy tylko o otwartość w sexie i chęć eksperymentowania. Rozumiem że komuś swing, czy sex publiczny czy BDSM nie odpowiada ale dlaczego ten ktoś próbuje wmówić innym że są chorzy, że robią coś nieodpowiedniego. Przecież nie zmuszają innych by robili to samo nikogo nie krzywdzą, lubię rypac moją żonę ubrana w indiański pióropusz i gumofilce, robimy to zawsze przy pełni księżyca na rynku w Szczekocinach a przygląda się temu sołtys ze swoją kozą, czasem też się dołancza i wtedy mam mega orgazm. Rozumiem jak by się burzyła koza zazdrosna o sołtysa lub miejscowy żul bo mu zakucamy sen, ale jakim prawem burzy się jakiś mieszkaniec Skierniewic? Co mu to przeszkadza?

Gość gość
Jeśli dotrą tu uchodźcy będą mówić że pokazywanie twarzy jest niemoralne zajryjesz twarz swojej żonie? Przecież wg nich to jest zło.

Gość gośćTedi
Jeśli jest ktoś chętny zaprzyjaźnić się z moją żoną to zapraszam do kontaktu.kdwj0gzm0

Gość gośćTedi
My jesteśmy w wieku: ja 58 a żona 56 i tylko rówieśnika szukam na przyjaciela domu i tylko rówieśnikowi pozwole na romans z moją żoną.młodszym dziękuje.my z okolic Warki.

Gość gość
Nowy w mieście boi się Atahuty

Gość gość
Chętnie oddam żonkę w dobre ręce, a w zamian wydymam twoją. Masz ochote na taki eksperyment? Czekam na kontakt, najlepiej na https://facezbok.pl/Bogdanek

Gość gość
Mój chłopak miał taki seks w trójkącie. Kolega za udostępnienie chaty w nagrodę dostał mnie do bzykania. Tak wspaniałego seksu gdzie dwóch mnie adorowało i dobrze zerżnęło nigdy więcej nie miałam okazji przeżyć. Coś cudownego polecam.

Jeżeli Para,potrafi się szanować,kochać,ale brakuje miłego spotkania to takie spotkania potrafią jeszcze bardziej się szanować.Dlatego również ja z moją partnerką--46 chcieli byśmy spotkać się z jakimś starszym Panem po 50 tce,zaufanego dyskretnego,z interesującym osprzętem.Jesteśmy ze śląska okolice Rybnika.Spotykamy się w hotelikach w godz. 10---15.