Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paninarzeczonaa

Mój mężczyzna siedzi często na

Polecane posty

Gość Paninarzeczonaa

Mój narzeczony często siedzi na telefonie. Albo gry, albo czyta non stop sportowe fakty. Jak zwracam mu uwagę to mówi jeszcze chwilą i ta chwila zmienia się w dwie godziny. .albo denerwuje się jak mi odpowiada że się czepiam. Nawet jak idzie się kąpać to bierze tel do kieszeni ,albo jak idzie na toaletę. Nie wiem już jak z nim rozmawiać: / .. ostatnio wkurzylam się ze wszędzie jego ubrania leżą i rzuciłam je na podłogę podbiegl do mnie wzial mnie za ramiona i potrzepal ze mam już więcej tak nie robić bo zobaczę. Poplakalam się, jesteśmy 5 lat razem. .a dopiero teraz myślę że poznaje jego dokładnie. .

Gość Tikar
Strona sportowych faktów o braku zaufania oskarżyła mnie dzisiaj o to że blokuję reklamy i nie chciała mi odtworzyć filmu a ja nie blokowałem reklam tylko wyłączyłem odtwarzanie filmów. Przy logowaniu też otwiera się okno logowania ale nie normalnie tylko tak żeby wrednie ci zasłaniało inne informacje. Informatyk gorszy tej strony od pasożytów, gdyby go nie było to by nie było również problemów ze stroną. Tak to bym właśnie odtworzył filmik wraz z reklamą gdyby to było w pełni normalnie brane pod uwagę ale za ich nadużycie nawet jednej łzy nie uroniłem. Nie podejmuję się płacenia za nich, dlatego nie poratuję ich w tym. Niech mają za swoje i niech im przykro będzie!