Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małe dziecko a słońce

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłem, że dziecko jest strasznie mało wytrzymałe, jeśli chodzi o przebywanie na słońcu. Zaczęłam używać MLECZKO OCHRONNE NA SŁOŃCE NIVEA BABY SUN, gdy mamy wyjść na dłużej na słońce i muszę przyznać, że nie mam już żadnych problemów z podrażnioną skórą od słońca dziecka.

Gość gość
Łooo matko. Cieszymy sie razem z toba. Super ;)

Gość gość
Kolejna denna reklama Nivea. Za darmo bym nie wzięła produktów Nivea, bo to chemia i są zdecydowanie lepsze produkty.

Gość gość
Wiem że to reklama. Ale..... Kiedy wszystkie inne kosmetyki uczulaly, jedynie Nivea była ok. Tak samo dla mnie. A swoją drogą, dziecko trzeba chronić przed słońcem nie tylko kremami! Przecież dziecko się przegrzeje od temperatury i żaden krem nie pomoże! Matki to jakieś głupie teraz albo co? myśli, że jak kremem wysmaruje to udaru nie dostanie???

Gość gość
Radzę przeczytać skład tych kosmetyków. Zaraz przestaniecie je kupować

Gość Host
Jeśli dziecko jest bardzo jasnej karnacji,to znaczy że ma za mało witaminy D i musi stosować krem z filtrem UV-3 . Zatem trzeba zacząć od podawania tej witaminy. Ale przecież możesz pójść w cień,lub przebywać krócej na słońcu,lecz regularnie,tak aby trochę się opaliło ale niedużo. Trzeba z umiarem. A te kremy,no właśnie ,chemia,trzeba uważać,bo wszystko przenika przez skóre i może wyrządzić szkody w organiźmie,ale jeśli używane w umiarze,to nic sie nie stanie