Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość radomilakrol

Nivea invisible fresh

Polecane posty

Gość radomilakrol

Odkąd pamiętam to głównie antyperspiranty w kulce bądź sztyfcie towarzyszyły mi w życiu, dlatego też z nutą ciekawości podeszłam do testów antyperspirantu w sprayu Nivea Invisible Fresh Black&White i postanowiłam rzetelnie sprawdzić nowość od Nivea na własnej skórze. Antyperspirant dostępny jest w cudownie świeżej wersji zapachowej - Fresh. Zapach, wiadomo, rzecz gustu, ale mi osobiście bardzo się spodobał, a jedyny minus to taki, że mógłby utrzymywać się na skórze ciut dłużej. Producent obiecuje 48-godzinną ochronę antyperspirantu. Niestety, w moim przypadku działał on do 24 godzin, a nie jestem osobą, która nadmiernie poci się. Skuteczność i ochrona to podstawowe cechy dobrego antyperspirantu i tu również je odnajdziemy, ale tylko przez pierwsze 24 godziny. Jestem przekonana, że dla większości osób to będzie i tak bardzo satysfakcjonujące. Ochrona ubrań przed plamami. Jestem zachwycona! Antyperspirant nie pozostawił najmniejszego śladu na mych czarnych i białych ubraniach. Wreszcie mogę bez obaw ubierać się w co chcę, wiedząc, że antyperspirant nie pobrudzi mych kreacji. Ogromny plus z mojej strony. Tolerancja dla skóry potwierdzona dermatologicznie. Przyznam całkowitą rację. Nivea Invisible Fresh Black&White można śmiało stosować zaraz po goleniu bądź depilacji. Nie podrażnia, nie uczula. Nie zawiera alkoholu etylowego. Opakowanie. Wykonane bardzo estetycznie, poręcznie i praktycznie, z blokadą na górze, idealne w podróży. Podsumowując, Nivea Invisible Fresh Black&White bardzo przypadł mi do gustu i z czystym sumieniem polecę go moim znajomym.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować