Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie 17latka

Mam ochotę na bolca przybranego brata

Polecane posty

Gość Prawie 17latka

Witajcie kafaterianki i kafaterianie, prosze was o rade. Moja mama po rozwodzie związała sie z mezczyzna, ale rowniez wyprowadziła sie (mieszkam z tata). Jezdze do niej co 2tygodnie. Wszystko fajnie, a zwlaszcza syn tego faceta ktory czesto rowniez tam przebywa. Ma on 22 lata. Ja skończone 16, ale wyglądam na dorosla i lubie sie podobac mężczyznom, a jestem dziewica. Ten chlopak jest nawet przystojny, ale to nie o jego twarz chodzi. Ma on 2 metry wzrostu i jest silnie zbudowany. Ma duze bary, duze, szerokie, meskie rece. Za kazdym razem jak je widze to mam przed oczami wizje jak robie mu dobrze ustami a on tymi silnymi dłońmi trzyma mnie za glowe i dopycha ja po same jądra. Słyszałam tez, że ma duzego penisa. Za kazdym razem jak przechodzi w samych majtkach, patrze sie jemu w krocze i fantazjuje o jego duzym penisie. Jestem atrakcyjna, jestem szczupła, mam w miare ok piersi oraz wyćwiczone pośladki, wiec mozliwe że tez sie mu podobam. (Słyszałam że lubi młodsze). Dlatego kieruje pytanie do Was; Jak zainicjować zbliżenie erotyczne z nim? Wrecz marze zeby mu obciągnąć, a potem zeby mnie porzadnie sponiewierał w lozku. Jednak nie wiem kompletnie jak do tego doprowadzić. Mam go po prostu zlapac za krocze? To nie jest zadna prowokacja, prosze o rady, to dla mnie wazne, bo juz dluzej nie wytrzymam....

Gość gość
Nie narzucaj się bo może być gejem

Gość gość
weź sie k... za nauke, dziecko

Gość Prawie 17 latka
Nie jest gejem bo mial juz pare dziewczyn.

Gość Prawie 17 latka
Ucze sie bardzo dobrze, ide teraz do liceum, ale hormony mi buzują i nie moge przestac o nim Myslec

Gość gość
jak chcesz osiagnac sukces w PROWO, to: - krotsze - inny nick - inteligentniejsze Próbuj dalej, może się uda! :)

Gość gość
Pokrzątaj się po mieszkaniu i nachyl się wypinając dooopkę. Powinien zakumać o co chodzi.