Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pozytywne wibracjeee

Jak odczytac gesty faceta, czy mu sie podobam

Polecane posty

Gość pozytywne wibracjeee

Mam kolege w pracy ktorego bardzo lubie, jest miedzy nami taka fajna kolezenska wiez. Jest bardzo pomocny, ma dobre serce. Od poczatku jak zaczal pracowac robil takie male gesty w moja strone, dotarlo to dopiero teraz do mnie. W sumie nic takiego ale maly dotyk, tu przyniesienie kawy, pytanie o samopoczucie niby nic takiego. Droczy sie ze mna ale najbardziej chodzi o ten dotyk tak pod pozorem, zabawnie figlarnie przybija piatke, to sprawdza czy mam laskotki i takie tam. Niedawno mielismy wyjscie z pracy i on caly czas kolo mnie, rozmawialismy, on caly czas sie pytal czy chce cos pic postawil mi piwo, bardzo milo. Jestem bardzo zla w odczytywaniu meskich znakow i teraz nie wiem czy to znaczy ze moge mu sie podobac czy traktuje mnie tylko jak kolezanke z pracy? Myslalam ze po imprezie cos napisze, zagada bo byla dobra okazja ale nic. Dodatkowo nie wiem czy wypada mu zaproponowac piwo, czy lepiej poczekac na kolejna impreze i zobaczyc jak sie sytuacja rozwinie. Chcialabym go blizej poznac ale nie wiem uwarzam ze jesli ja mu pokarze ze mi sie podoba to moge cos zepsuc. Jak uwazacie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować