Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMEK MAM PYTANIE O ANDROIDA O APKI

Polecane posty

Gość gość

bo ty jesteś obcykany to pewnie mi odpowiesz Czym się różni apka "Facebook" od apki "Facebook Lite" ? i tak samo "Opera mini" od "Opery mobile" które lepsze?

Gość gość
i jeszcze jedno mam pytanie, czy żeby pobierać apki ze sklepy gogle play trzeba tam jakieś konto zalozone? chodzi mi o darmowe aplikacje

Gość gość
Facebook Lite jest lżejsza wersją na słabsze telefony, tak samo z operą mini a zwykłą operą. Jeśli masz dobry telefon to najlepszy jest Facebook i zwykłą Opera;) Nie jestem tym zbokiem ale znam się na tym ;) Pozdro

Gość gość
Żeby pobierać aplikacje nawet darmowe musisz mieć założone konto ;)

Gość gość
dziękuje za fachową pomoc :) na samsunga galaxy s7 edge moge pełne wersje spokojnie sobie wziąć? chyba uciągnie ten telefon czy nie?

Gość gość
jeszcze mam pytanie odnośnie programów antywirusowych, czy to naprawdę konieczne na telefonach z androidem? wiadomo ze starsze sytem w klasycznych telefonach z prostym sytemem nie były podatne na wirusy, a ten cały android podobno jest :( łapie podobno wirusy, potem telefon sie wiesza albo zamulać zaczyna albo i jeszcze gorsze rzeczy. Czy trzeba używać apki antywirusowej na nim? możesz polecić jakąś dobrą? to pewnie telefon zamula?:o

Gość gość
jeżeli przyłożysz go do pochwy i potrzesz nim po niej to masz wszystko w gratisie i wycieczkę do disnejlendu na florydzie

Gość gość
Oprera to szajs - kiedyś była super. Antywirus niepotrzebny.

Gość gość
Samsung Galaxy S7 spokojnie da radę z pełną wersją ;) Co do antywirusów to ja na iPhonie nie używam ale myślę że na androida warto zainstalować. Na przykład Avast, w darmowej wersji spokojnie wystarczy.

Gość gość
Nie sądzę żeby był to Smakosz tylko może osoba która zarobiła sobie na taki telefon bo pracuje a nie siedzi w domu i nie bawi się gównem ...

Gość gość
Oprera to szajs - kiedyś była super. Antywirus niepotrzebny. x Wszystkie 3 flagowe to szajsy, a raczej ich pełne wersje. i Chrome, i Opera, i FireFox najlepiej mi chodzi Opera Mini

Gość gość
Opera Mini przestała cache'ować strony. Dotykam "cofnij" i mi odświeża stronę. Już ją wywaliłem z telefonu.

Gość gość
Trzeba byc niezlym przyglupem zeby placic 3x wiecej za slabszy sprzet tylko dlatego ze ktos wymyslil sobie ze bedzie 3x drozszy ale mial gorsze parametry jak to jest z iphonami. Ja np nigdy bym nie dal za telefon wiecej niz 1000zl bo w kazdej chwili moze wypasc z lapy i sie rozje!bac dlatego kupilem jakis czas temu asusa zenfone 2 za 100p ktory spelnia moje wymagania w 100% i jest lepszy od srajfonow za 3000 :D

Gość gość
1000zl*

Gość gość
Co to za waluta p?