Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryzys wieku ?

Polecane posty

Gość gość
Co gdyby to on mnie zdradził? Wtedy było by ok, bo facet może? Zero seksu, bo nie miał ochoty albo mu nie stawał. Skupił sie na chorym ojcu i jego firmie. Mnie w tej ukladance nie było.

Gość gość
Tepa d***** powinnas go wspierac wtedy a nie rozkladac nogi przed pierwszym lepszym.

Gość gość
On zawsze traktował mnie jak księżniczkę. W weekendy robił mi sniadania do łóżka, zawsze otwierał mi drzwi.

Gość gość
I nigdy cie nie bedzie. Zpieprzylas.

Gość gość
No co Ty???

Gość gość
Ale to Ty zdradzilas nie on

Gość gość
On Cię kochał nawet nie wiesz co on musi czuć.

Gość gość
Co nigdy mnie nie będzie? Wspierałam to, ale ile można być na drugim planie jako żona powinnam być najważniejsza.

Gość gość
Nigdy nie bedzie cir w jego zyciu szmato

Gość gość
Autorko jesteś dziecinna.. Mój mąż miał chorego ojca, szpital, poważna operacja, leżał 3miesiące na oddziale.. Do domu wpadał zjeść i spać. Tylko praca i szpital, co miał zrobić ? Zostawić ojca na pastwę losu? I matkę samą z tym wszystkim? Owszem zdarzało się, że nie pojechał w jakiś dzień i wtedy szliśmy z dzieckiem razem na spacer. Ale to bardzo rzadko.. Wszystko było na mojej głowie. Seks jak był raz na dwa tygodnie to było często. Ale jakoś nie myślałam o skoku w bok. Sama martwilam się cała ta sytuacja, szpital operacje.. Wszystko minęło, ułożyło się dobrze. A mąż mi dziękował, że w takich trudnych chwilach byłam dla niego oparciem i myślałam o wszystkim innym bo jego prawie "nie bylo". Życie w małżeństwie nie polega na tym, de jest się ze soba jak na pierwszych randkach. Po to jest się z kimś, aby być też przy sobie, gdy sa problemy i wtedy się wspierać.

Gość gość
Jego ojciec jest w śpiączce. Leży w domu, ma prywatnych lekarzy, pielegniarki. Wy spędzaliście czas razem a my nie. Jak wracał do domu to kładł się spać. Niekiedy matka dzwonila do niego w nocy i on wstawał i jechał do niej. A jak ja go budziłam żeby sie kochać to do niczego nie doszło. Ciągle rozmawiał przez telefon po niemiecku albo hiszpańsku. Kocham go ale olewał mnie.

Gość gość
Ja p*****le.... ojciec mu umiera a ta go budzi dla seksu. No bie wytrzymam... jaka dziwa.

Gość gość
gość dziś Dla faceta seks to nie tylko przyjemność. To czynność fizjologiczna, oraz rozładowanie napięcia. Więc tak, mogła jak najbardziej proponować mu w tej sytuacji seks. Sęk w tym, że on reaguje na stres utratą libido.

Gość gość
Wiecie co jest najgłupsze, że on zawsze był królem w łóżku nawet jak miał stres w pracy. A tu totalne dno.

Gość gość
Byl taki wspanialy a ty rozkladalas nogi przed innym. Gratulacje.

Gość gość
Bylas zazdrosna o chorego ojca? Wstyd.

Gość gość
Jest przystojny, inteligentny, ma to cos w sobie, ma błysk w oku, dobrze zarabia, bo jego ojciec ma dużą firmę, byl królem w łóżku. Ale zmienił się. Brakowało mi czułości, miłości. Co miałam zrobić jak nic nie pomagało?

Gość gość
A gdzie napisałam że byłam zazdrosna o jego oj

Gość gość
Co mialas zrobic? Napewno go nie zdradzac ty szmato

Gość gość
Przestań mnie wyzywać. Co jakby to on mnie zdradzał?

Gość gość
Biedny facet.

Gość gość
Było przeczekać sytuację

Gość gość
Daj spokój zacznij zyc.

Gość gość
To nie kryzys to zmiana wizerunkowa mu znalezieniu nowej samicy

Gość gość
Wiesz co nawet nie chce myśleć co ten facet musiał czuć

Gość gość
Rozwód z twojej winy?

Gość gość
Tak autorko , spędzaliśmy czas raz na dwa tyg. Dopiero "pozniej". Gdy było "najgorzej " szczególnie pierwszy miesiąc to seksu też nie było. To nie jest stres jak np w pracy czy o finanse.. to stres o jedną z najbliższą osób w życiu. Ja to rozumiem. Męża nie ma się na wyłączność. On ma też rodzinę, która kocha. I bardzo dobrze to o nim świadczy. Trzeba było sobie wibrator zamówić i się zadowolić jak Cię tak skrecalo. Albo iść wziąć kąpiel z słuchawka prysznicowa, masturbacja lepszym rozwiązaniem niż zdrada skoro tak Ci było trudno wytrzymac

Gość gość
Sytuacja trwała ponad rok. My nie spędzaliśmy ze sobą czasu. O 7 wychodził do pracy, o 22 wracał, wziął prysznic i poszedł spać. Pamiętam jak był przeziębiony przez dwa tygodnie!!! Mimo że mógł zarazić ojca i stan mógł się pogorszyc to on i tak jeździł do niego, do pracy też chodził.

Gość gość
A myślisz że wibrator może zastąpić męża? Oczywiście, że nie. Chciałam,żeby jemu też bylo dobrze.

Gość gość
Moze nie lepszy ale przynajmniej wierność bys zachowała.