Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta na strzelnicy czy nie dziwnie?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio na fanpage lokalnej strzelnicy http://ists.com.pl/ widziałam zdjęcia parę dziewczyn strzelających z karabinu. Strzelnica jest blisko mojego domu, jakieś pół godzinki, ale kurde czy kobiecie wypada? Nie wiem czy nie będę się dziwnie czuła, trochę mi głupio, ale z drugiej strony to może być super uczucie. Nie wiem czy sami faceci z tonami testosteronu tam nie chodzą. Sama nie wiem. Czy wy dziewczyny byście poszły sprawdzić się i trochę postrzelać? Czy damie nie wypada?

Gość gość
Moja piękna żona uwielbia chodzić na strzelnicę.I strzela celniej ode mnie :)

Gość gość
Kobiety na strzelnicy są mile widziane - zamiast tarczy ;)

Gość gość
co to znaczy dziwne? podoba ci sie to idziesz to robic i koniec. co za znaczenie ma czyjas opinia? strzelnica to fajna zabawa, wkreci cie albo nie, ale jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziec.

Gość gość
kiedys to moze bylo za malo kobiece, ale teraz to wszystko jest dozwolone. ja osobiscie nie widze mojej zony na strzelnicy, ona jakos mi nie pasuje, zreszta pewnie wolalby isc do galerii, ale mysle ze sa laski dla ktorych bylaby to fajna zabawa.

Gość gość
ja strzelam w szkole na zawodach strzeleckich .alec to było prawie 18 lat temu

Gość gość
brzmi to wg mnie jak fajna zabawa. cora ma strzelnice sportowa w gimnazjum, ale w sumie nigdy nie pomyslalam ze tez bym mogla isc na prawdziwa.

Gość gość
ojej... kobieta na strzelnicy??? wprost to niewiarygodne i niewyobrażalne!! Toć to szok!

Gość gość
ludzie sie dziwia, ze kobieta czuje sie glupio nie wiedzac czy isc na strzelnice czy nie, a jak zbieralismy ekipe na paintballa, to wiekszosc lasek nam powiedziala, ze nie, nie bo nie wypada, nie po polamie paznokcie, nie bo ch w co, itd. wiec sie nie dziwie ze i o strzelnicy tak mysla.

Gość gość
a kobieta to kosmita? chcesz to idz, postrzelaj, nie spodoba sie to mowisz papa i koniec. tylko ty sprawdzisz czy ci sie podoba czy nie, sama sie nie dowie za ciebie ;)

Gość gość
Pomijając paznokcie o które większość kobiet zwyczajnie dba, zastanówcie się czemu kobiety twierdzą ze nie wypada? Przez stereotypowe i bezsensowne podejście facetów , jakoby kobiety nie nadawały się do tego?

Gość gość
trałem na temat szukając strzelnicy do żony, chce jej na 30 kupic karnet. nie sądziłem że strzelnica to może być problem. Przecież chodzi tylko o zabawę, to nie ma żadnych podtekstów czy coś. Nie spodoba się jej, to powie dowidzenia i do domu. Myślę, że wy kobiety za dużo myślicie, co wypada, co nie wypada, co kto pomysli albo coś. Nie lepiej działać?

Gość gość
Też chcę się zapisać.Będę miała lepszy cel by facetów zabijać

Gość gość
Byłam raz w życiu, wziął mnie chłopak - miała być niespodzianka. Ubrałam się jak na randkę, szpilki, mini, itd. Wyglądałam jak kretynka, a czułam się jeszcze gorzej. Pewnie gdyby nie to, to może bym się bawiła, ale wtedy się wściekłam i po prostu kazałam odwieść do domu.

Gość gość
Jak dla mnie rewelacyjna sprawa, ale takie typowe z listy co zrobić przed śmiercią. Raczej żadna kobieta się w strzelanie nie wkręci, ale raz spróbować warto!

Gość gość
kobieta powinna umiec strzelac szczegolnie ze zachodnia europa jest w zasadzie muzulmanska a islam wiadomo to przede wszystkim g***ty na kobietach i dzieciach.

Gość gość
Byłam 3 razy i według mnie jest po prostu z***biście!

Gość gość
widzialam temat, zaczelam myslec, u nas w toruniu jest strzelnica i bylam kilka dni temu ;P przyznam ze mi sie podobalo, fajnie postrzelac ale niektore troche ramie boli. wiecej nie pojde bo drogo ale ogolnie warto isc raz

Gość gość
byłam na strzelnicy w toruniu i było kilka dziewcząt więc chyba to nie jest dziwne.

Gość gość
w ogole! ja czesto chodze do świetnej strzelnicy PROGUN we Wroclawiu i nie jestem tak jedyną kobietą :)