Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzni potrafią prawdziwie kochać?

Polecane posty

Gość gość
14:32 bazujesz na przykładach z patologii i uogólniasz na wszystkich robiąc sobie z tego życiową dewizę i 'głosząc kazania' ;/

Gość gość
Ja wam powiem z doświadczenia (mam wiele różnego typu znajomym) Są różni faceci tak jak są różne kobiety. Dużo kobiet leci na kase ale to zazwyczaj kobiety których zainteresowania to malowanie paznokci i które poza dobrym wyglądem nie maja nic do zagwarantowania oprócz seksu. Tak samo z facetami. Są tacy dla których liczy sie tylko seks i tacy chca własnie ładnej i seksownej. Nie ważne że nie ma o czym z nią gadac bo od gadania mają kumpli a ją i tak bedą zdradzac. Są też faceci wartościowi którzy potrafią stworzyc związek, zakochać sie i być odpowiedzialnym. Trzeba patrzeć na zachowanie kobiet i mężczyzn od razu mozan wyczuc kto jest wartosciowy a kto nie

Gość gość
gość dziś Miłość na tym nie polega. Prawdziwa miłość daje prawo wyboru i wolność. Jeśli facet naprawde kocha daje kobiecie możliwość podjęcia decyzji czy chce z nim być, czy nie. Niestety kobiety czesto same nie wiedza czego chca.

Gość gość
Dać wolność, nie walczyć a potem cierpieć? Czy od razu szukać zapomnienia w ramionach innej kobiety?

Gość gość
gość dziś Walczysz ale nie idziesz po trupach, dajesz wolność czyli nie osaczasz swoją osobą, cierpisz, bo kobiety czesto nie wiedza same czego chca i odchodza. Ja 9 lat jestem sam.. cierpiałem długo, ale i tak to wysmiejesz.

Gość gość
Faceci wszystko sprowadzają do seksu i to jest żałosne. Widzą seks i podteksty, nawet tam gdzie ich nie ma. Sam potrafi przekonywać, że nie tylko o seks chodzi, że samo przytulenie sie też bywa czasem fajne. I co? przytulasz go, a on zaraz ma... wzwod :O Nie chcę przez to powiedzieć, że seks jest zły, no ale jeśli całe kochanie u facetów sprowadza się do jednego, to czy można powiedzieć że facet prawdziwe kocha...

Gość gość
Ja jestem kobieta i też dużo rzeczy sprowadzam do seksu to nie znaczy ze nie potrafię sie zakochac. Nie przesadzajmy

Gość gość
gość dziś Głupia jesteś. Skoro wystarczyło, że go przytuliłaś to najprawdopodobniej nie miał jeszcze przed Tobą kobiety, a Ty na niego działasz jak afrodyzjak. Pewnie zrobiło mu się głupio. Swoją drogą jak byś go nie podniecała i był by obojętny na Twoje względy to też byś nie omieszkała nam to tu napisać i tym samym mu to wytknąć szydząc z jego niesprawnej męskości.

Gość gość
ci ktorzy potrafia kochac nie sa przez was kochani bo kobiety laca na dupkow

Gość zah
gość dziś Typowe durne rozumowanie. To, ze nie spotkalas faceta ktory nie bylby zainteresowany tylko i wylacznie Twoim cialem to nie znaczy, ze tacy nie istnieja. Co do podtekstow, mam wiele znajomych ktore na portalach spolecznosciowych i w rozmowach placza, ze faceci to swinie i traktuja kobiety przedmiotowo a pozniej wrzucaja zdjecia z wypietym tylkiem albo wywalonymi cycami.

Gość gość
AUTORKO,wg ciebie podaj definicję" prawdziwej kobiety" czy sama choć wiesz jakie powinna mieć cechy????