Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioianna

Portale na których można poznać ludzi?

Polecane posty

Gość ioianna

Cześć sama nie wiem czy to w ogole ma sens, ale szukam moze jakiegos portalu gdzie znalazlabym porządnego faceta, ale NIE na dłuższy związek? coś nie randkowego, ale zaufanego?

Gość gość
sama stalam przed takim dylematem, czesciej zdazalo mi sie spotkac obleśnych dupków NIE w sieci niż przez takie strony, zależy czego szukasz, jeżeli chodzi ci tylko o zaspokojenie damskich potrzeb ;) (ale broń boże z byle kim) to jest kilka takich, chociaż to grząski grunt bo większość takich stronek służy tylko do wyłudzania kasy to używałam tych dwóch mydwoje pl i ero.club i ze dwa razy udało mi się spotkac powaznego faceta, no ale trzeba sie troszke natrudzic

Gość ioianna
mieszane mam uczucia co do tego, ale zobacze, dzieki

Gość gość
Chcesz real czy wirtual?

Gość ioianna
real, do wirtualnego nie ma takiego problemu znalezc ;P

Gość gość
Jesteś zainteresowana relacją opartą tylko na seksie?

Gość ioianna
tak, ale raczej regularnym , mniej zachodu jak sie juz znajdzie sensownego partnera

Gość gość
zapisanisobie.pl lub przeznaczeni.pl

Ja odradzam próby poznania się przez sieć - czy to przez portal, gadu - gadu, czat, czy jakiś portal z fotkami. Straciłem na pisanie wiadomości tyle czasu, że trzeba było ten czas wykorzystać inaczej - w ostateczności napisać książkę z kilkoma lub kilkunastoma tomami, lub dalej księgę. Jeśli już udało mi się doprowadzić do spotkania, to kończyło się na 1 spotkaniu, bo za bardzo chcą przebierać księżniczki. Rozumiem osoby, które nie chcą się tak poznawać, ale jeśli już założyłaś swój profil ze zdjęciem, to smutne, że tylko po to, by tylko pisać, bądź nic nie pisać i się dowartościowywać i napajać swą ciekawość, powodując u naprawdę samotnych mężczyzn frustracje. Sam powinienem od kobiet do których pisałem dostać 100.000 zł odszkodowania za debilizm i bym mógł przeznaczyć te pieniądze na przyjemność którą mi nie dałyście, poza darmowym wypiciem piwa.