Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z oddychaniem

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,od paru dni mam problemy z oddychaniem. Gdy oddycham nie mogę zrobić tego całkowicie bo czuje jakby ktoś "podduszał" mi płuca,dodatkowo dochodzi do tego senność. Cały czas mi się chce spać. Zaznaczam,że nigdy nie miałam styczności z żadnymi używkami. Jak myślicie,co to może być? :/ naprawdę bardzo się męczę,nie ma że robi mi się tak raz na czas,tak jest cały dzień. Czuję jakbym miała w brzuchu jakiś "gaz",sama nie wiem jak to opisać

Gość gość
Też tak miałam na zjeździe po amfie, nigdy więcej... Minie za 2-3 dni, nie martw się, ale trochę się pomęczysz

Gość gość
Miałaś jakieś nerwy?

Gość gość
Idź do lekarza

Gość gość
może tarczyca

Gość gość
W ostatnim czasie raczej nie miałam żadnych nerwów

Gość gość
Mam ten sam problem.Jak ide to muszę przystanąć i złapać głębszy oddech,co tez nie za każdym razem mi się udaje i wtedy bardzo się denerwuje.Lekarz mi powiedział,ze jest to nerwica,,albo mój organizm tak reaguje na zmiane pogody gdy jest niskie ciśnienie atmosferyczne,a ja jestem niskociśnieniowcem.Przez te ostatnie trzy dni było okropnie,ale dzisiaj jest juz OK.Tak mam już od dobrych kilku lat.

Gość gość
Nerwica :-) Spoko :-) Mam to samo :)

Gość gość
Przy problemach z oddychaniem trzeba jak najszybciej udać się do lekarza i wykonać badania górnych dróg oddechowych. Tego typu badania oferuje www.skopia.pl z Wrocławia. Polecam wam się tam zgłosić.

Gość Gość

Mój ojciec miał ostry stan zapalny górnych dróg oddechowych to lekarz zalecił inhalacje dość poważnym antybiotykiem. Musieliśmy w całej rodzinie ogólnie uważać na higienę, profilaktykę. Inhalator z polecenia kupiony wtedy pamiętam Novama Familino by Flaem do tej pory stoi i się przydał. Ojciec już po pierwszym tygodniu wszedł na normalną temperaturę ciała.