Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprostowaniec pospolity

Kobiety NIE lecą na wygląd, lecą TYLKO I WYŁĄCZNIE na kasę

Polecane posty

Gość sprostowaniec pospolity

"Może to zabrzmi nie skromnie ale ja jak już miałem 14 lat. To widziałem jak moje koleżanki zadawały się z chłopakami z zawodówki, żeby miał je kto opłacać. Wiadomo ty idziesz do dobrego liceum uczysz się ale nie masz hajsu i bwm,golfa, audi a4 w gazie i nie masz dniówki z pracy na budowie więc nie masz za co je wziąść na disco. Jak one już skończyły 18-19 lat to szukały takich starszy, 20-23 lata Ci goście już skończyli jakieś technikum no i mają maturę z takimi to się można pokazać na chrzcinach u kuzynki, albo weselu brata. Ale jak już się zostały studentkami europeistyki, albo marketingu, albo prawa i administracji. To waliły się po dyskotekach w Rzeszowie i olały tych gości z technikum i zadawały się z fajnistami i kasiastymi gościami co z klubów. A teraz moje koleżanki jak ja mam prawie 30 lat i wypłatę 4500 brutto( mówię serio, jako programista testów automatycznych) lgną do mnie jak ćma do światła. Bo jestem spokojnym gościem z perspektywą na większą kasę. " x Czyli ten "przystojny" i "męski" badboy najpierw kradnie/chodzi na budowę i ma tą kasę, a dobry wkuwa. Potem ten dobry zdobywa wykształcenie i ma więcej kasy, więc laski przechodzą od badboy'ów do dobrego faceta. TYLKO I WYŁĄCZNIE KASA!!! Za kasę 70 latek może mieć króliczki playboya.

Gość gość
Mała wypłata to nie wstyd, za jakis czas może zaczniesz zarabiac więcej, zrób jakieś szkolenia itp...no i ogólnie postaraj się nie robic siary

Gość gość
Lecą na kasę i biorą za męża kasiastego by spełniał ich zachcianki, a potem zaczynają lecieć na wygląd i dają ładnemu kochankowi.

Gość gość
jeżeli coś dzieje się w twojej rodzinie to nie znaczy że to jakaś reguła :-)