Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszystkie są zajęte

By mieć dziewczynę, to chyba trzeba odbić komuś zajętą

Polecane posty

Gość dorregray
No i co w związku z tym? Dla jednych to intymna rzecz, dla innych nie. Dla kogoś pocałunek jest intymny. Kwestia poglądów.

Gość TommyC
dziewczynom popecam unikać swiętojebliwych oceniaczy - tacyvzawsze są toksyczni

Gość gość
Cos jest w slowach autora. Sama mam duzo kolezanek przed 30 juz teraz,mezatek,ktore zyly w seks ukladach,ale jakos powiedzmy kogos znalazly jeszcze na studiach czy wczesniej. A zostaly? Hm. Same odpadki. Nie mowie,ze brzydkie dziewczyny,ale z ich charakterem cos mocno nie tak. Np moja siostra. 26 lat. W sumie ladna dziewczyna,ale ma tak paskudny charakter... Moja druga siostra dopiero w wieku 30 lat poznala faceta,bo wczesniej wymagania z ksiezyca miala. Kolega meza szukal dlugo dziewczyny,chcial sie ustatkowac,ale gdzies po pijaku zabawil sie z dziewczyna,ona zaciazyla,dziecko niedlugo sie urodzi,a on placze,bo byl pijany,a teraz dziecko bedzie mial z brzydka,przy kosci dziewczyna,ktora leci chyba tylko na jego kase...

Gość do dorregray
Ja mam po prostu wysokie standardy moralne. Chcę czerpać z życia co najlepsze i szukać swojego ideału.

Gość TommyC
@Dorregray ale napisalaś ze oceniasz się na powyżej średniej urody czyli fizycznie jest OK ale sama sobie coś złego wmawiasz. Popracuj nad pewnością siebie to jest najbardziej atrakcyjne w człowieku. Samo to będzie do Ciebie przyciągało innych ludzi no i oczywiście ubieraj się kobieco :-)

Gość gość
lubisz oceniać innych ludzi i nie wróże ci związku a nawet jak będziesz w związku to pewnie wykonczysz dziewczyne

Gość do dorregray
wolę takie surowe podejście, niż wiązanie się z dziewczyną, która uprawiała anal z kumplem.

Gość gość
no OK ale mamy równouprawnienie czyli faceta też potepiasz za to i przestalbys się kolegowac z kumplem który posuwa chętne dziewczyny?

Gość do dorregray
czytaj ze zrozumieniem - ja nie przestaje sie z taka kolezanka zadawac, po prostu przestaje w niej od razu widziec potencjalna partnerke, mimo ze mogla mi sie wczesniej bardzo podobac

Gość do dorregray
A Ty bys umowil sie z dziewczyna, ktora aktualnie umawia sie na bzykanie z kumplem i pozwalala mu nawet na anal?

Gość gość
co za problem , odbij panne.

Gość gość
Odbijaj zajęta, jeśli ktoś ją zechciał i nie zostawia oznacza że nie jest walnięta, singielka są singielkami dlatego że każdy je zostawia, a zajęta już sprawdzona, da się z nią żyć

Gość gość
"A Ty bys umowil sie z dziewczyna, ktora aktualnie umawia sie na bzykanie z kumplem i pozwalala mu nawet na anal?" Przynajmniej jest szczera, inne też to robią ale udają święte

Gość do dorregray
Nie prawda, nie każda dziewczyna pozwala sobie na anal z kimś, z kim tylko się spotyka.

Gość gość
Bo nie każda lubi anal, ta co lubi lody robi je zawsze jak się spotyka, ta co lubi anal też, ta co lubi lizać o***t też liże każdemu bo to lubi, a nie tylko w stałym związku.

Gość do dorregray
nie przesadzajmy, kobieta moze lubic anal, ale traktowac go jako cos bardzo intymnego, co sie zostawiana na staly zwiazek.

Gość gość
A dawanie szpary nie jest intymne? Robienie loda też nie? Lubię w sexie to to i to, jak się spotykam na sex to chce mieć to co lubię, lubię schabowego z ziemniakami i kapustą ale jak idę do restauracji to jem tylko schabowego z ziemniakami bo kapustę tylko intymnie w domu mogę. Jak się sexi i jest podniecona to robi wszystko, i tyle a ty myśl co chcesz

Gość do gość
gość, jesteś kobietą uprawiająca anal bez związku?

Gość gość
ludzie pieprzenie w c**e jest intymne, pieprzenie w usta jest intymne, tak samo jak anal. gość tutaj odpuszcza Pannom cipke i usta z tego powodu że wie że by nikogo nie znalazł ale d**y nie odpusci :-) kabaret i hipokryzja godna administracji kościelnej, która chcę sprowadzać tu islamistów

Gość do gość
Jednak seks analny jest szczególnie intymny.

Gość Wszystkie są zajęte
Brzydale co chcą mieć najlepsze kobiety, nie mają za nic samokrytyki.