Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NATURA11

"Proszę nie pisz

Polecane posty

Gość NATURA11

Nie dzwon nie kontaktuj się schodzi mi z drogi. Daj szansę poznać kogoś kto zrobi wszystko bym była szczesliwa"

Gość gość
do kogo to ?

Gość Natura11
Do faceta z którym zerwał am na odchodne

Gość gość
napisz literkę... Bo jeżeli to o mnie chodzi...

Gość gość
Dobrze :( :) :(

Gość Natura11
Nie rozumiem ?

Gość gość
To do kogoś innego.. ale chodzi o to samo :) :(

Gość Natura11
BOli ze Zamilkł. Choćby nie spróbował przeprosic

Gość Natura11
Jakbyście się czuli po takich słowach . Wiem ze sprawilam mu ból. Zerwałam choć kochałam bo nie ufal mi.

Napisałaś, żeby się nie odzywał, a teraz źle, że zamilkł? Czy odwrotnie, on milczy a Ty chcesz napisać, żeby się nie odzywał? Obie sytuacje absurdalne. Nie pisz czegoś czego nie czujesz. Ludzie mówią, że się kochają, a na każdym kroku się okłamują, że nie chcą żeby się odzywać, kiedy chcą przeprosin, że chcą być z kimś innym, kiedy tak naprawdę chcą z tą jedną osobą itd. A tekst o osobie, która zrobi wszystko żebyś była szczęśliwa dziecinny. Kochać to nie wymagać i oczekiwać, że ktoś nam nieba przychyli. Kochać to chcieć komuś nieba przychylić bez oczekiwania tego samego w zamian, oczywiście jakieś kompromisy są potrzebne i wzajemne chęci wsparcia, bo wspólne życie to nie bajka, ale to nie znaczy, że dobry facet to ten, co rozpieszcza, obsypuje prezentami i nie robi żadnej przykrości. Dobry partner to ten, który przy Tobie się rozwija i Ty przy nim. Z którym można przepracować problemy, a nie z którym ich nie ma. To tak nawiasem, może na przyszłość.

Nie wiem, jak wielki musi być problem z zaufaniem, żeby z tego powodu odrzucać osobę, którą się naprawdę kocha. Rozumiem, gdybyś Ty mu nie ufała, ale zrywać, bo on nie ufa Tobie? Jakiś musi być powód, czy nie lepiej popracować nad tym, żeby ufał? Łatwiej zostawić?

Gość gość
No, ja bym nie dzwonił i bym się nie kontaktował - zgodnie z Twoim życzeniem - nawet gdybym bardzo chciał.

Gość Natura111
Może priv ?Psychodelirium_