MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 Tygrysek...a co u ciebie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2017 Patrz wyżej:-)jedna sekunda może dwie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2017 Dobra patrz niżej..lądujemy trzymaj się:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Słucham się..:-)Tu ZOSTAJĘ.Jestem uległa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 Ulegla powiadasz ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Nom...ale tylko tu;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 Uwazaj bo sie zakochasz i co bedzie ;) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Już to zrobiłam dawno temu .Mam podejrzenia co do pochodzenia Twojego nicku .:-)cos ostatnio oglądałam..niezły z Ciebie obserwator komentator:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 A co to bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Wypowiedz na temat terrorystow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 No dobry jest :) czyz nie?ale go nie sluchaja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Jest genialny.Tak nie słuchają a potem tak sie dzieje .Żeby nie było że bedzie mądry Polak po szkodzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Nie wyśpisz się.Sprawdzimy synchronizację ?pomysl sobie cyferke albo cos innego i poslij mi w myślach spróbuję zgadnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 My sobie nie pozwolimy na takie zachowania.W koncu jestesmy polakami.I bynajmniej nie mam tu na mysli chłopców w rurkach ktorzy sami moga sie stac ich ofiarami.No i trzeba bedzie sie nadstawiac za takich debili :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 Przyszly mi dwie do glowy.Nie wiem czemu ale nie umiem sie skupic na jednej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 To pomysl od 0 -5.debili?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 26 podszywie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2017 Biedny człowieku sam pod siebie się podszywasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćplay lista Napisano Czerwiec 19, 2017 Przestancie .Idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Boli mnie głowa:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 Milych snow aniolku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Kolorowych skarbku.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość tygrysek aniołek Napisano Czerwiec 19, 2017 Chłopaki w rurkach są oki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszMaxKolonkoMowieJakJest 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 Czy nie jest tak ze najwiecej odwagi mamy gdy mamy wszystko gdzies co bedzie? Tylko gdyby mialo byc to jak potem chciec?ot paradoks :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2017 z takimi dylematami, to będąc na jej miejscu, nie chciałabym być twoja i wysłałabym ciebie na drzewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach