Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niskie dziewczyny są najbardziej uznawane?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie rozumiem,chcą komuś coś udowodnić?Zawsze zwracają na siebie uwagę i to nie jest słodkie,tylko idiotyczne i żałosne.Ciąglę się ktoś nimi podnieca i chwali,ale ja nie wiem z czego się cieszyć,że jest się jak walizka służbowa?Najlepiej mieć 165 cm ważyć 50 kg być drobną i wtedy można powiedzieć że jest filigranowa i fajna :) A jak ubiera szpileczki czy buty to jest wysoka :) To jest fajne

Gość gość
też sądzę że 165 cm i 50 kg to mała kobietka :) i jak ma drobną budowę to okej,jest między niską a średnią wtedy

Gość gość
Nie sądzę że niskie są uznawane xd

Gość gość
Muszą dorównywać inteligencją bo przykro im że są niskie.Niestety,ale zachowanie moich koleżanek jest na to świetnym przykładem a wszystkie mają poniżej 160 cm.Ja mam 163 cm i się cieszę bo niby średnia a jeszcze mała i mogę spokojnie ubrać buty do 5 cm bo więcej nie lubię.Nie ma reguły każdy jest jaki jest i trzeba to akceptować i się cieszyć ze zdrowia i życia a nie przejmować.Z resztą małe szukają sto pretekstów jakie to one nie są.Jak ma się 160-169 cm to można być i małym i średnim naraz xd

Gość gość
dużo jest fajnych niskich gwiazd,ale szału nie ma,ja mam 190 cm i gustuję w klasie średniej o małej sylwetce,filigranowej :) taka kobietka jest fajna bo jest i mała i zarazem średnia :P najlepsza jest 160-165 cm przy wadze 50-60 nie mniejszej czy większej

Gość gość
KsioncChrabonszcz dziś Można z nimi fajne hopsztosy w łóżku wydziwiać. Z babiszczem tego nie zrobisz. xxx Ja nie lubię niskich krasnali.Moja była miała 155 cm i wcale nie było fajnie,wręcz nudnawo.Obecna ma 163 cm i jest dobra :D Miałem okazję spać kiedyś z moją znajomą i zdarzyło nam się coś a ona była wysoka i drobinka miała ze 170 cm wzrostu a seks był cudowny

Gość gość
mi się podobają najbardziej średnie kobiety,w szpileczkach mmm marzenie poprostu ;) najlepiej jak ma ze 167 cm i szpilki 10 cm :P

Gość gość
gość dziś X Niech się zatem inny męczy z nią (byłą żoną)

Gość gość
Bo wysokie wygladaja jak transy. Zyly na rekach, miesnie, szerokie ramiona. Bleee...

Gość gość
Niskie zazwyczaj są seksowne, mało ważą i już piersi B wyglądają na ogromne do ich figurki, do tego zazwyczaj szpile kilkanaście cm, kształtne wystające pośladki. W sexie można ustawiać je jak się tylko chce, sprubuj podnieść taka 175 cm i 65 kg, choć wygląda ok to ciężka franca.

Gość gość
Ale że 165 to już spoko, czy nie? Bo akurat tyle mam i ważę 50. I nie wiem, czy to okej czy nie. Za mała jestem? Za chuda? J a k a???

Gość gość
Ja mam niecałe 160 i sie nawet z tego ciesze bo po pierwsze: wiekszosc facetow z tego co mowi woli niskie i filigranowe, po drugie moj facet tez nie jest wysoki więc tym bardziej ;) Gdybym byla wysoka raczej bym nie miala u niego szans

Gość gość
małe jest piękne

Gość Imaginare
...jak mawiał Goethe:)

Gość gość
Naprawde niskie kobietki maja wzamian(wzrostu) piekne-pulchne-cipeczki i rozwjniete-lechtaczki! Prosze wybrac sie na plaze-naturystow popatrzec na kobiety. TEL603 072 779 pogadamy Wojtek.

Gość gość
gość 2017.06.19 Niskie zazwyczaj są seksowne, mało ważą i już piersi B wyglądają na ogromne do ich figurki, do tego zazwyczaj szpile kilkanaście cm, kształtne wystające pośladki. W sexie można ustawiać je jak się tylko chce, sprubuj podnieść taka 175 cm i 65 kg, choć wygląda ok to ciężka franca. Niskie są bardziej uległe.

Gość gość
Wezcie sie za jakas prace bo widac ze wam odpierd/a/la

Gość gość
Dlaczego podajesz tu swój numer czy może ktos chce Cie oczernić?

Gość gość
01:32 tobie też

Gość kochamWysokieKobiety
Prawdziwe kobiety zaczynają się od 170cm wzrostu. Cudownie wyróżniają się na tle przykurczów płci zeńskiej czy męskiej, zwłaszcza gdy dodatkowo podwyższą się obcasami. Popatrzcie sobie na Melanię czy Ivankę Trump. Piękne, eleganckie, wysokie, smukłe, dumnie wyglądające, długonogie i na szpilkach. Nie ma nic piękniejszego niż długie nogi zwieńczone szpilkami. Czysty seks. Całowałbym takie dzień i noc. I długie nogi i ich posiadaczki ❤️

Gość kochamWysokieKobiety
PS sam mam jedynie 183cm wzrostu i nie przeszkadza mi, gdy wysoka kobieta góruje nade mną wzrostem, czy to w szpilach czy bez... A te niskie, to są tak "uznawane" zazwyczaj przez facetów z kompleksami. To nie jest tak, że im się wyższe panie nie podobają - oni się cykają, by do nich zagadać:)...więc jakie mają inne wyjscie, niż uznawać niskie?

Gość gość
Sa powszechnie uznawane, bo pierwszy lepszy kurd**el jest od nich wyzszy i nie czuje sie jak ostatnie g.... Natomiast w calym cywilizowanym swiecie najbardziej pozadane sa piekne, wysokie, posagowej urody boginie. Takie tez kobiety wybieraja z reguly mezczyzni o najwyzszym statusie spolecznym.

Gość gość
Burek nature house playmate

Gość gość
KsioncChrabonszcz dziś :D hahaha

Gość gość
Uznawane są? Chyba za ofiary losu. Tylko naprawdę wysokie dziewczyny są najpiękniejsze!

Gość gość
A ja mam 158cm wzrostu i dobrze sie z tym czujr, wrecz swietnie. Dają mi mniej lat niz mam no i jak zaloze szpilki z 10cm obcasem to akurat mam ok170cm wzrostu. Btw nie lubie wysokich facetow a tacy do mnie startują, nie rozumiem dlaczego tacy "koszykarze"sobie mnie upatrują gdzie ja wolę nizszych.

Gość gość
Nieważne czy niska czy wysoka.Jak jest idiotką popieprzoną to też chujnia.

Gość gość
17.25-Ty nie posługuj się takimi przykładami,bo inteligenci kafeteryjni nie wiedzą kto to był Goethe.Myślą,że to marka telefonu lub tableta.

Gość gość
Chyba raczej na odwrót :) Wysokie są uznawane. Widziałeś / aś kiedyś np. niską pierwszą damę? Wszystkie światowe kobiety są wysokie!! Księżna Diana miała 177, księżna Kate ma 175, Melania Trump 180, Agata Duda 177.

Gość FanWysokich
Kocham wysokie dzkewczyny są najpiękniejsze, nie lubię niziołków.