Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieszczotyy

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy istnieje jakiekolwiek ryzyko ciąży jeśli: nigdy nie wspolzylam ze swoim partnerem, a jedyne do czego między nami dochodzi to pieszczoty, ocieranie się narządami płciowymi, ale przez ubranie. Czasami zdarzy się, że partner dotknie mnie w miejscu intymnym przez samą bieliznę lub glosa skórkę - dotyka mnie rękami wtedy. Ogółem jego członek jest cały czas w spodniach. Dochodzi do podniecenia i tak dalej, ale jesteśmy cały czas ubrani od pasa w dół. Czy takie coś jest bezpieczne i nie niesie ze sobą ryzyka ciąży? Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Juz jestes w ciazy.

hej. o ciąży przez te właśnie jak nazwałaś pieszczoty w ciążę nie zajdziesz na pewno =)

Gość gość
Czyli nawet jeśli mnie dotyka tam ręka na głos skórę czy coś, to nie ma ryzyka? Nie wkłada palcow. I członek jest cały czas w spodniach. Mógł go tylko dotykać ewentualnie gdy go poprawiał czy coś, ale raczej nie.

Gość gość
Wróć dziecko na lekcje biologii

Gość gość
Proszę o odpowiedź

Gość gość
No to ci odpowiedziałam. To jest podstawowa wiedza z biologii ze szkoły podstawowej tłuku.

Gość gość
Uwagaaaaaaa plemniki terminatory biegajace na krótkich nóżkach i przenikające przez ubranie atakują hahahahahahahhahahaha

Gość gość
Nie no, albo masz 15 lat, albo rzeczywiście wróć na lekcje bioogii, bo to są już podstawowe braki wiedzy. Jeśli masz 15 lat przymkniemy oko i wytlumaczymy. Więc :ile masz lat?

Gość gość
tzn nie możesz być w ciąży

Gość gość
Proszę przymknąć oko i mi odpowiedzidc. Wiem, że to może nie jest odpowiedzialne, ale spanikowalam

Gość gość
No juz ktos napisal. Napewbo jestes w ciazy.

Gość gość
Tego typu pieszczoty są bezpieczne?

Gość gość
Nie, nie będziemy przymykać oka na idiotyzm i niedouczenie.

Gość gość
Ja ci wytłumaczę. To było tak. Najpierw całowaliśmy się z facetem i zaczął macać moje piersi. Zdjął mi bluzkę i ssał mi sutki, a jego palce wsunęły się w moje majtki. Zdjął je i sprawił, że zrobiło się na dole mokro. Wtedy ja zdjęłam mu jego majtasy :P i zaczęłam lizać go po penisie. Jak już nie mogliśmy wytrzymać usiadłam na niego i wysunęłam jego penisa do mojej pochwy. :P Oczywiście calutkiego i bez żadnej gumy. Byliśmy bardzo podnieceni, bo zaczęłam się o niego ocierać, a jego penis penetrował moją cipke. Wtedy on powiedział: doooochodzę, zejdź, a ja wyjęczałam: już, chwilę, ja też...aaach... A on: teraz to już za późno. :O Zalał mi cipke spermą, a za kilka tygodni okazało się, że jestem w ciąży. :P Z reguły zawsze TAK to wygląda. To się nazywa stosunek płciowy z wpadką. Możesz wybrać wersje bez wpadki kiedy masz orgazm i drzesz się: o tak, o tak, zalej mnie, chcę mieć z tobą dziecko. Zrozumiałas?

Gość gość
Aby zajść w ciążę plemniki muszą znaleźć się w pochwie. Innymi słowy penis musi zostać wsadzony do pochwy. "Przenoszenie" plemników na rękach to bzdura. Plemniki nie żyją poza człowiekiem i nie czyhają na plodna kobietę. Od piszczot jakie opisalas nie zajdsiesz w ciążę. Co innego, gdybyście byli bez ubrań i pocierałby penisem o Twoją pochwe, tu nawet nie wkładając jest niby jakieś tam minimalne ryzyko. Dlatego używajcie prezerwatyw. Pozdrawiam.