Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popatrzcie wieśniary, to jest atrakcyjna i zadbana kobieta

Polecane posty

Gość gość
Czyli jak kogoś stać na markowe rzeczy to znaczy , ze mu słoma z butów wystaje ? Hahaha Oj wy kompleksiary

Gość gośćkb
Starsza pani zrobiona na nastolatkę. Może i ma niezłą figurę ale w jej wieku można być seksi będąc elegancka. Moja mama to potrafi.

Gość gość
Typowy kurefski wygląd, żadna atrakcja.

Gość gość
kpisz, czy o drogę pytasz? nawet bym jej kijem nie szturchnął :O

Gość gość
ość dziś No bo kafeteryjne paszczury maja bol doopy usmiech.gif Ladna,zgrabna i zadbana usmiech.gif Jakby co kobieta jestem. xxxx Babole jakby mogły to by zagryzły te ślicznotkę z insta.

Gość gość
Nie jestem z patologii w przeciwieństwie do ciebie, szmatława k*****.

Gość gość
Poznaję tą prostytutkę ze zdjęć w temacie, miałem ją w promocji za 20 pln. Sprawnie łyka wydzieliny.

Gość gość
Właśnie puściłam pawia.

Gość gość
Posłać jej kogoś kto obtłucze ten cały tynk, a potem zrobić zdjęcie bez makijażu i na instagrama.

Gość gość
Słuchajcie ja powiem tak: Gdyby w tym jej wyglądzie było piękno i seksowność , nie musiałaby wstawiać fotek na instagram by szukać podziwu u internautów . Dla mnie ta kobieta jest sztuczna , usta przerobione , za mocny makijaż . Jedno co mogę jej przyznać i czego zazdrościć to fajnie prezentująca się szczupła sylwetka . Tyle w temacie .

Gość Łysy_Maniek
Brzydka nie jest ale jak nie masz przystojnej facjaty i ładnej fury to taka nawet na ciebie nie spojrzy u mnie w mieście takich jest pełno.

Gość gość
5 gwiazdek ze 100 :D paskuda:o

Gość gość
Jak można wyzywać kobietę, której się nie zna od obciągary, prostytutki, szmaty, itp.. Nigdy jak tu wchodzę nie mogę tego ogarnąć! Dziewczyna na zdjęciach wygląda super, choć widać że jest zrobiona, makijaż, brwi, rzęsy, itd.. To jest wygląd bardzo dyskusyjny, i jeżeli jesteśmy fanami naturalności, czyli piękna, bez upiekszania to uroda tej dziewczyny będzie nam obojętna. Tyle...

Gość gość
Robiony nią i usta bez makijażu musi fatalnie wyglądać bo tak wszystkie piękne jesteście jak sobię nap*********e tapety , pudru,i kredkami mordy wymalujecie

Gość gość
tom z pierszego linka tak bym namientnie kochal w kiszke stolcowom ze az by mdlala z rozkoszy

Gość gość
A kto normalny wrzuca na instagrama fotki w bieliźnie? Zresztą ona pozuje tak jakby chciała powiedzieć "w*****aj mnie" :D

Gość gość
Ladna kobieta, nie moj styl ale ani nie wyglada na prostytutke ani nie jest brzydka. Za to nazywania jej szmata nie rozumiem

Gość gość
Jak myslicie, lubi bez gumy?

Gość gość
wychudzona, po wielu zabiegach, zero naturalności, bez tony makijarzu z domu nie wyjdzie, brka jej czasu na cokolwiek inneog niż pozowanie i przebieranie się. Jak ktos chce niech bierze podstarzałą 50 latkę modelującą się na yyy.... 45??? Współczuje gustom :D

Gość gość
Chyba trysne dla Niej.

Gość gość
na prawnika albo lekarza to ta pani nie wygląda a taki wygląd kosztuje....także tego no..nie dla biedaków ;)

Gość gość
Czyli jedna z tych droższych qurew?

Gość gość
Musi jakoś zarabiać na kilogramy tych wszystkich tynków, a we łbie pusto że aż dzwoni :o

Gość gość
Tylko wieśniara cuchnąca gnojem, tak chamsko i wulgarnie się reklamuje wyglądem i tępotą.

Gość gość
Przeciętna morda, jestem facetem i nie lubię takich pustaków a od niej to bije na kilometr..