Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przerwać związek?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 26 lat i jakiś czas temu poznałem 22 letnią dziewczynę. Na początku poszliśmy do kina, później spędzałem z nią więcej czasu i w jakiś sposób przerodziło się to w związek. Przypadkiem wyszło tak, że nasze rodziny się poznały i polubiły i wszyscy uważają że to super że się poznaliśmy i liczą na przyszły ślub. Cały problem w tym, że ja nic nie czuję do tej dziewczyny! Jak mam teraz odkręcić całą tą sytuację żeby nie rozczarować wszystkich dookoła i nie wyjść na tego złego który "wykorzystał" fajną dziewczynę? Pomocy

Gość gość
Możesz uciec do Peru, ale nie łatwiej jest zwyczajnie porozmawiać :)

"Jak mam teraz odkręcić całą tą sytuację żeby nie rozczarować wszystkich dookoła" x Jeśli najważniejsze jest dla Ciebie zadowolenie wszystkich wokół to nic nie możesz zrobić. Jeśli chcesz się z nią rozstać, to po prostu jej to powiedz. Że przykro Ci, ale nic z tego nie będzie. Nie da się powiedzieć, że uczucie "trochę" umarło. Zdarza się.

Gość gość
@up wydaje Ci się ze ściemniam bo mam 26 lat a nie umiem sobie z taką sytuacją poradzić? Jest to moja pierwsza w życiu dziewczyna. Nie chcę jej urazić bo może pomyśleć że ona coś zrobiła nie tak. Normalnie nie chce żeby jej było przykro :(

Gość gość
Świetnie, że się przejmujesz jej uczuciami, ale to raczej nie jest wystarczający powód by brnąć w ten związek dalej a w konsekwencji zadawalając bliskich wziąć ślub. Powinieneś wyważyć swoje potrzeby i oczekiwania i tożsame emocje innych i dążyć do równowagi. Martylogia nie jest ok wobec nikogo :) Jeżeli mi powiesz, ze to prowo to cię wirtualnie kopnę:p bo ja się tu wczułam :D

Trochę za późno na przejmowanie się uczuciami, teraz musisz to przyjąć na klatę i tyle :classic_cool:

Gość gość
Piszesz ten temat po raz drugi kolego.Wtedy też to samo pisałeś.

Gość gość
"w jakiś sposób przerodzilo się to w związek "..."przypadkiem wyszło tak, że nasze rodziny się poznały i polubiły"... Autorze, przeczytaj swoje wynurzenia. Czy przez ten caly czas byles pijany? Czy wszystko się działo bez twojego udziału i kontroli? W każdej chwili mogłeś to przetrwać, ale nie zrobiłeś tego. Ty hipokryto, chodziło ci o seks i nic więcej!.A dziewczyna myśli, że niedługo zostanie mężatką, ty tchórzu. Skrzywdziles ją, myśląc tylko o zamoczeniu swojego k... Gnojek.

Gość gość
*W każdej chwili mogłeś to przerwać ...

Gość gość
Normalnie. Powiedz że twoje uczucie wygaslo. Że zasługuje na kogoś kto będzie ja kochał.a Ty jej miłości dac nie możesz. Podziękuj za wspólnie spędzone chwile. I chyba tyle.