Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwas hialuronowy i botoks

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do Pań które już stosowały botoks i kwas: Czy widoczna jest poprawa wyglądu po stosowaniu tych preparatow i jak długo się utrzymuje. Z góry dziekuje za każdą odpowiedz.

Gość gość
Nie stosowałam i nie zamierzam sobie sprawiać bólu żeby mieć rybie usta albo wyglądać jak gumowa lalka.

Gość gość
Ja też nie stosowałam i też nie zamierzam powiekszać sobie usta, ale słyszałam że kwas daje naturalny efekt tylko po botoksie ma sie twarz maskę dlatego szukam opinii osob które go stosowały.

Gość gość
Nie wiem jak to wygląda z praktyki z botoksem bo nigdy się na coś takiego się nie zdecydowałam właśnie z powodu różnych historii na temat efektów ubocznych. Z drugiej strony wszędzie piszą że kwas jest bezpieczny i nie ma takiego ryzyka jak z botoksem. Ja miałam zrobione kilka małych wypełnień kwasem sofiderm i efekt wygląda naturalnie. Generalnie z tego co wiem botoks i kwas powinny się utrzymać coś około roku plus minus kilka miesięcy, zależy od osoby i użytego specyfiku. Tak w ogóle to zamiast szukać opinii w internecie najlepiej skonsultuj się z lekarzem.