Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze doświadczenia: facet mądry i oszczędny a skąpiec

Polecane posty

Gość gość

Jak odróznic faceta, ktory umie oszczedzac, jest rozsadny,szanuje kase...od zwykłego skąpca, ktory nie skąpi tylko sobie? Od niedawna spotykam sie z facetem....troche go obserwuje.

Gość gość
Rozsądny i oszczędny facet nie szasta bezsensownie kasą na prawo i lewo, nie kupuje rzeczy dla szpanu ani takich, które nie sa mu potrzebne. Skąpy odmawia sobie praktycznie wszystkiego.

Gość gość
Skąpy sobie odmawia?A czy skapy moze palić fajki? wiadomo co to za koszt

Gość gość
a autorka szuka sponsora? nie stac cie na wlasne utrzymanie i wydatki ze musisz szukac sponsora?

Gość gość
Myślę, że sama sobie odpowiedziałaś. Jeżeli oszczędza na wszystkim i kupuje najtaniej dosłownie wszystko to jest oszczędny. A jak każe Ci pić wodę z kranu bo ta butelkowa jest droższa a ogląda zegarki za 40 tysięcy to skąpiradło

Gość gość
Od niedawna się z nim spotykasz, więc co takiego zaobserwowałaś? Może szuka sponsora i co z tego?

Gość gość
Już tłumacze:) Nie, nie szukam sponsora, ale wiem co to za wadaskąpstwo i jest straszna, męczarnia i tyle. Nie wiem w co brne..facet wydaje sie byc wporzo,ale jak zobaczył,ze wydałam 200zł na perfumy (o matko raz w roku, a zwykle do 50zł lub 100zł) to powiedział,ze "On sobie znajdzie kobiete, ktora umie oszczędzać" Dal mi do myslenia,ze jestem rozrzutna. Jakos sie dotarliśmy.

Gość gość
bo moze wie, ze jak kobieta poczuje pieniadze to wydaje wiecej niz mezczyzna zdazy zarobic