Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość profesor maturzysta Wladyslaw

Nie ma czegoś takiego jak SINGIEL Z WYBORU. Jest zmanipulowany nieudacznik

Polecane posty

Gość profesor maturzysta Wladyslaw

Nie ma czegoś takiego jak SINGIEL Z WYBORU. Jest zmanipulowany nieudacznik który uwierzył/uwierzyła lewackiej ideologii, że życie z jednym mężem (jedną żoną) to przeżytek i najlepiej jest dawać doopy komu popadnie. Taka jest prawda o tzw. singlach.

Gość gość
żadna ci dać nie chce? biedny frajer :O idź se zwal to ci ulży :D

Gość gość
Lepiej nianczyc bachory buahaha:D

Gość gość
gość dziś Lepiej nianczyc bachory buahahasmiech.gif x w takim razie twoja matka musiała być niezłą frajerką że niańczyła bachora - ciebie :D buuuuhahahahaha

Gość prawi 114
jeżeli będziesz życ tak jak chciałoby otoczenie , to zdechniesz jak smiec w wieku 61 lat A w życiu chodzi o cos wiecej niz tylko seks i prodk ucja dzieci Ludzie z Afryki są mistrzami seksu i dziecioróbstwa .. Czy oni są udacznikami ? Są przegrańcami i ich życie to jedno wielkie g****o

Gość prawi 114
tak naprawde życie z kobietą to udręka . Fajnie jest moze pierwsze 3-4 lata związku , a potem to rutyna jak będziesz miec 40 lat staniesz sie impotentem , a bab abędzie cie tylko wkurwiać single myślą przyszłosciowo . Oni wiedzą ze w wieku 50 lat lepiej być singlem niż żonatym zonaci myślą tylko rozporkiem sam znam kolesia zonaty popeln ił samobójstwo bo nie wytrzymał przez żone , a młody był moze miał 45 lat . Baba to dodatkowy stres ..

Gość prawi 114
z rodziną sie tylko na zdjęciu fajnie wypada . .A prawda jest taka ze zwiazek to najgorsze zło jakie może czekać mezczyznę

Gość prawi 114
Małżeństwo się opłaca tylko kobietom , ale dla faceta to wyrok śmierci

Gość gość
profesor maturzysta Wladyslaw dziś Brawo!:) A odpowiedzi w znakomity sposób obrazują głupotę ich autorów.

Gość prawi 114
ja widze jak potężnie przegrywa życie mój znajomy z podstawówki.. Zycie przeleciało mu przez palce .. Tylko praca , pieluchy ********ie i na tym koniec.. w momencie gdy on przewija pieluchy ja gram sobie w counter strike global offensive rozumiesz ?

Gość gość
każda życiowa sytuacja jest częściowo "z wyboru" i częściowo nie. i każda ma swoje wady i zalety. ale zrobiono doświadczenie w którym ludzie mieli "wybierać" różne nieszczęścia która miały by się im przydarzyć. no i większość wybierała takie które kiedyś ich dotknęły. to tylko potwierdza stare przysłowie że "lepszy diabeł znany niż nieznany". po prostu przyzwyczajamy się do swojej sytuacji.

Gość prawi 114
Zycie ma tyle do zaoferowania , ze baby są ostatnią rzeczą która moze zainteresować chłopa Czarni z AFryki nie mają takich możliwości dlatego pozostaje im produkcja dzieci , seks i wegetacja

Gość gość
" ja gram sobie w counter strike global offensive rozumiesz ? " x no to k***a żyjesz pełnią życia, można powiedzieć. :D :D :D :D nie to co tamten nieudacznik. on sobie może najwyżej popatrzeć jak jego dzieci rosną, jak poznają świat, osiągają kolejne sukcesy. gdzie mu tam do ciebie :D :D :D :D

Gość prawi 114
hej, ja tylko global offensive dałem jako przykład , a nie coś wylącznego .. Bo robie setki roznych rzeczy i moje życie moze być jedną wielką imprezą hehe

Gość prawi 114
Powiem tak izapamiętaj sobie to zdanie do końća życia TO co jest dobre dla Ciebie , nie musi być dobre dla mnie JA od Zony i dzieci cenię dużo bardziej swięty spokój , a baba to dodatkowy niepotrzebny stres. W małzenstwie Trzeba dostosowywać swoje plany do kogoś, a nie do siebie

Gość gość
wylącz ten komputer idz się zająć dziecmi

Gość gość
Singiel jest, ale nie ma singielki, jest nieszczęśliwa kobieta.

Gość prawi 114
A MOJE życie kręci się tylko wokół moich potrzeb i jak na razie swietnie na tym wychodzę bo nie mam depresji tak jak żonaci przegrańcy,

Gość prawi 114
Myślisz ze zycie sie zacznie na emeryturze wtedy gdy mózg wejdzie w faze demencji starczej ? Nie życie jest tu i teraz Dlatego prawdziwi rock@rollwcy bawia się w mlodosci , a jak stuknie 65- tka to popelniają samobójstwo

Gość prawi 114
Codziennie 90 % żonatych modli się o śmierć. .PRoszą boga o śmierc .. Męczą sie w pracy jak ostatni frajerzy

Gość gość
Właśnie, to żonac***iją w barach, by się wyżalić kumplom jak im źle. Praktycznie prawie każdemu jest źle w małżeństwie, czyli wszystkim facetom.

Gość gość
" Praktycznie prawie każdemu jest źle w małżeństwie, czyli wszystkim facetom. " x to ciekawe, bo prawie wszystkim których znam jest dobrze. jak kto sobie weźmie jakąś debilke babę to faktycznie ale z ci z normalnymi laskami jakoś nie narzekają. jak ktoś ma jakieś problemy w kontaktach z ludźmi to faktycznie pewnie lepiej mu samemu. no ale to wynika z jego emocjonalnych problemów przez które się męczy w kontaktach z ludźmi. czasami jest to aż tak patologiczne że ludzie latami z pokoju czy domu nie wychodzą. ale przeciez nie dlatego ze im tak dobrze tylko dlatego że sobie z życiem nie radzą.