Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zairealzaire

Co ze mną nie tak

Polecane posty

Gość zairealzaire

Hej, Mam taki problem, że nie umiem się odnaleźć w życiu. Nic nie potrafię! Poszłam na studia z języka i prześlizgnęłam się tam mając dobre oceny (4 i 5), a nie potrafię w tym języku mówić. Od roku próbuję pisać pracę magisterską z innego kierunku i nie mogę jej skończyć - nie potrafię, idzie mi to jak krew z nosa. Mam niewielką wiedzę - wszystko co przeczytam gdzieś tak od razu zapominam, albo wiem, że dzwonią, ale nie wiem, w którym kościele. Próbowałam rysować portrety - narysowałam kilka po czym przestałam podejmować próby kolejne. Mam wrażenie, że nie mogę odnaleźć czegoś co na prawdę chcę i lubię robić i dążyć do tego żeby to rozwijać. Czasem mi się wydaje, że to język, czasem, że rysowanie, a przeważnie myślę, że i tak już za późno na rozwijanie czegokolwiek. W rezultacie szukam pracy i zostaję kolejny raz sprzedawcą, czego nienawidzę! Jak mam odkryć czego chcę? Czy powodem tych moich dziwnych zachowań może być to, że dla rodziców zawsze musiałam mieć piątki ze wszystkiego, a wszelkie moje próby wskazania zainteresowań (np. bardzo chciałam chodzić na balet albo rysować) były duszone w zarodku?

Gość zairealzaire
Podpowiedzcie, co robić.

Gość zairealzaire
Up up