Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega czy coś więcej?

Polecane posty

hahahahah autorze musisz mieć niezły ubaw zadając tak kretyńskie pytania i widząc jak się tutaj rozmówcy produkują :D

Gość gość
A coś takiego jak sarkazm czy ironię Poprzedniczka ogarnia ? ;) A i ludzkim trzeba być a nuż widelec :D

Gość gość
Skromna Ja---ani trochę nie jest mi do śmiechu :(, bo jak widzisz mam problem. A dlaczego sądzisz że to kretyńskie pytania?...skoro ktoś chce mi pomóc to nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość posluchaj autorze
Autorze sluchaj gdyby mi zalezalo na facecie to w zyciu nie pozwolilabym sobie na takie cos jak spanie z kolega w jego lozku, bo to jest brak szacunku owszem nie jestescie para ale ona ci mydli oczy. Robi impreze w jego domu?? Ty nie wiesz jak jest bo ona ci mowi tylko to co chce i tyle. Nie zastanawiaj sie czy moglo byc cos wiecej bo zwariujesz, biorac pod uwage ze byl alkohol zapewne bylo. Ale niewazne czy bylo czy nie, ja bym w zyciu nie dopuscila do takiej sytuacji to jest chore wiec uwolnij sie z niej jak najszybciej! Poznaj dziewczyne ktora bedzie warta a nie taka lafirynde

Poprzedniczka ogarnia ;) dziwię się autorom wypowiedzi pozbawionych sarkazmu i ironii, mnie nie chciałoby się marnować energii :classic_cool:

Gość gość
Nadmiar trzeba spożytkować :) lepiej paluszkami niż biegając wokół biurka :D

Gość gość
Posłuchaj Autorze---Dziękuję za najbardziej konstruktywną pomoc. pozdrawiam

Gość posluchaj autorze
Nie ma za co sluze rada :) Nie wiem jak sie poznaliscie, jaka jest twoja sytuacja ale za bardzo sie na tej dziewczynie skupiasz. Jestescie daleko ona zyje swoim zyciem a ciebie trzyma ot tak gdyby cos nie wyszlo. Idz na silownie, pobiegaj jest lato mozna robic tyle rzeczy, a to daje mozliwosci poznania kogos nowego. Nie ma co czekac i marnowac czasu

Gość gość
To już mam różnice bo ja grzecznie to nigdzie nie siedzę :D

"Bo jestem w pracy...jak masz pisać nie na temat to się nie odzywaj" x Dobrze, na temat - dziwi Cię, że dziewczyna nie chce być z Tobą? Jeśli jesteś w pracy i zamiast zająć się tym, czym powinieneś, siedzisz na kafe, a to stawia pod znakiem zapytania Twoją karierę i przyszłość w firmie. Co za tym idzie, nie jesteś osobą, która może zapewnić poczucie bezpieczeństwa. Mam nadzieję, że pomogłem:)

Gość gość
W kinie to już bardzo a w teatrze to tylko układ E.Jaworowicz ćwiczę wytrwale acz dyskretnie :D

Gość gość
Spróbuj i ustalcie jakieś warunki co do kolegi i kontaktu. Jeśli takie sytuacje będą się powtarzać to się rozejdziecie. Bo serio skoro wie, że się mu podoba to tylko podsyca to u niego takim zachowaniem i może faktycznie traktuje to jako furtkę w razie "w" bo na przyjaźń to nie wygląda.

Gość gość
dobrze powiedziane :)...jednak z drugiej strony nie ma co ustalać warunków skoro nie jesteśmy parą :P...tak więc trzeba będzie chyba postawić sprawę jasno.