Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pochwalcie sie co szykujecie z dziecmi na dzien ojca

Polecane posty

Gość gość

Co kupujecie? Szykujecie jakies niespodzianki? Mam niemowlaczka w domu i chce zeby maz dostal cos na to swoje swieto ale nic do glowy nie przychodzi. . moze cos od was zgapie? Na allegro raczej nic nie zamowie bo juz troszke malo czasu a taki maluch sam nic nie zrobi. Macie jakies pomysly chetnie poczytam;)

Gość gość
A po co cos kupowac dziecko jest za male nie ma sensu a ty na dzien matki cos dostalas?

Gość gość
Jak byl dzien matki bylam z dzieckiem u moich rodzicow maz byl w pracy. Jak wrocilam w domu bylo pelno napompoqanych balonikow serduszek i dostalam paczke rafaello ze to niby od synka. Wiem ze dziecko jeszcze nie rozumie ale bylo to mile tymbardziej ze maz w pracy caly dzien a jednak pomyslal o mnie. Chce sie teraz odwdzieczyc

Gość gość
My pieczemy tort ,bo urodziny stary tez ma ;)

Gość gość
My idziemy do banku wypłacić troszkę hajsu z konta ojca a następnie się zobaczy ;-)

Gość gość
Na pewno mała zrobi jakąś bombową laurkę ;) Złoży życzenia, razem wybierzemy jakiś drobiazg i damy go tacie. Mała ma 4 lata.

Gość gość
Ja na dzien ojca szykuje się do porodu :D pierworodny wyszedł na dzien matki to teraz wypadałoby drugie na świat wydać w piątek. I jest na to szansa!! :D

Gość gość
No to szczesliwego rozwiazania:) moze akurat maluszek wyjdzie w piatek:);) ktosa jeszcze jakies pomysly? Tort odpada bo niezbyt potrafie a poza tym moj maly jest dosc absorbujacym dzieckiem czasem nawet obiadu nie zrobie bo poprostu sie nie da. . moze ktos jeszcze cos podpowie?

Gość gość
Corka ma 6 lat zachciala dla taty kostkę Rubika więc jutro kupie

Gość gość
Możesz kulić body z napisem synek/córeczka tatusia sa w niemowlęcych. Odcisnąć rączkę w farbce na laurce:) tak robiłam jak były małe. Potem kubki z napisem tato itp... jak starsze to nagrywaliśmy filmiki z piosenkami i wysyłałam mailem :) acteraz kupujemy prezenty marzeń np jazda wyścigowym samochodem

Gość gość
Ja na internecie zamówiłam zestaw koszulek rodzinnych,z tym samym napisem a dla maluszka body zamiast koszulki,uważam że pomysł dobry

Gość gość
A mozesz podeslac mi linka? Chetnie zobacze te koszulki

Gość gość
U nas tatuś ma urlop, więc ja rano wstaje i wybywam z domku na cały dzień a on niech się cieszy z bycia tatusiem całym sobą :) ma okazję w ten dzien być ojcem w 100%

Gość gość
Wpisz sobie w google koszulki rodzinne lub koszulki rodzice i dziecko,jest tego pelno ,spory wybór

Gość gość
Nic, nie wywiązuje się z roli ojca poza tym, że kasę przynosi do domu, więc co tu świętować?

Gość gość
Dziś dzień ojca co szykujecie z dziećmi na ten dzień dla taty ?autorko i jak z pomysłem co dacie tacie ?

Gość gość
My mamy koszulki dla taty mamy i syna ,i jeszcze idziemy po toffifi bo nasz tata to lubi i może jeszcze coś dokupimy

Gość gość
Hallo nikt nie pamięta o swoich tatach

Gość gość
Nie ma co świętować. Woli kompa i tv od dzieci, więc chyba rola ojca jest dla niego nieznośnym ciężarem.

Gość gość
I masz rację

Gość gość
Nasz tata powiedział, że najlepszym prezentem bedzie wspolnie spedzony dzien wiec idziemy w 3 pobawic sie na automatach w Ale Zebra, potem pizza a na koniec dnia Minionki w kinie w arkadii

w Dzień Ojca postawiliśmy na rodzinną atmosferę, niewielkie przyjęcie kilka ciast itp. Udało mi się zaoszczędzić trochę pieniędzy, dlatego na końcu zorganizowaliśmy dla męża małą niespodziankę i wybraliśmy się na pokaz iluzji (zorganizowany przez https://pokazy-iluzji.pl ). Muszę przyznać, że bawiłam się naprawdę świetnie (zresztą on chyba też), a dzieci już błagają nas o kolejne takie wyjście ;)