Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu kłótnia z mężem o moją prace

Polecane posty

Gość gość

Ciągle ma do mnie pretensje ze za długo pracuje, że żyje praca. Powiedziałam mu żeby sobie znalazł taka głupia co będzie wolała siedzieć w domu. I powiedział że już szuka i woli głupia która ma czas niż mądra która go nie ma :(. Trochę się załamalam.

Gość Kielce to dziura i wiocha
Autorko weź rozwód!!!

Gość gość
Niech szuka, szczęścia zdrowia, pomyślności. Będzie miał czas z nową żoną na wszystko:) Tylko będzie musiał wiecej tyrać, bo Twoja kasa odpadnie, coś za coś.

Gość gość
wygospodaruj sobie troche czasu na weekend zeby gdzies wspolnie pojechac, tylko tak mówi zapewne , nie znam faceta który byłby zadowolony z nudnej siedzącej w domu żony wszyscy raczej sami namawiają je do znalezienia czegos - z taka osoba ciekawiej sie zyje

Gość gość
ma racje facet,baba żyje żeby pracować a w domu nic ,zero zycia prywatnego,zero ciepła domowego,weź go zostaw niech sobie znajdzie porządna kobietę

Gość gość
Sama nie wiem. Niby mamy więcej pieniędzy a coraz gorzej jest. Tak potrafi mnie nieraz zjechać jak muszę zostać dłużej w pracy ze nic tylko się poplakac. Ciągle się klocimy. Ostatnio w piątek byłam zmęczona bo miałam maraton tzn szkolenie wyjazdowe w czwartek plus impreza, w piątek znowu do pracy i wieczorem padłam o 20. Chyba liczył na jakiś sex bo się dobieral ale jak usnelam to powiedział że p******i taka żonę i wyszedł. Wrócił o 6 rano z tekstem że wydał połowę mojej pensji na panienki i czy warto pracować na takie coś.

Gość gość
facet potrzebuje seksu idiotko ; jak mu odmawiasz to sie nie dziw że ma cię dość :p

Gość gość
Potem będzie cię jechał,że jesteś pasożytem, wiec wybieraj.

Gość gość
" Wrócił o 6 rano z tekstem że wydał połowę mojej pensji na panienki i czy warto pracować na takie coś." To podszyw, czy lepisz prowo?

Gość gość
Denerwuje mnie to że mamy wszystko żeby być szczęśliwi. Jesteśmy zdrowi, mamy pieniądze, kochane dziecko a mimo to ciągłe kłótnie i walka. On od jakiegoś czasu ciągle powtarza że pieniądze szczęścia nie dają, że jest nieszczęśliwy, że oddały wszystko co ma za kochająca kobietę która ma czas. Strasznie bolą takie słowa. Docina mi na każdym kroku.

Gość gość
16:18 dlaczego miałoby to być prowo. Tzn z tymi panienkami to akurat nie wierzę bo zawsze idzie wtedy z kolegą na miasto głównie pić i narzekać na żony.

Gość gość
Normalna kobieta po takim tekście w świecie realnym pakuje walizki takiemu gościowi.

Gość gość
Ok. Pakuje walizki i co? Mój mąż nie jest osobą która by sobie nie poradziła w życiu. Gdybym mu spakowala walizkę to by zamieszkał w jakimś hotelu i tyle. Specjalnie by jakoś to na nim wielkiego wrażenia nie zrobiło.

Gość gość
A ile pracujesz że to tak długo?

Gość gość
Specjalnie by jakoś to na nim wielkiego wrażenia nie zrobiło. to po co ci mąż , któremu wszystko jedno czy jestescie razem czy w separacji? A jak mu to wisi to po co chce mieć ciebie w domu w większym wymiarze?

Gość gość
On mówi że po ci mi mąż skoro i tak żyje głównie w pracy. I tak się możemy tymi argumentami przeżucac. Poprostu dlaczego on nie rozumie że praca jest dla mnie ważna i że mogę być zmęczona po pracy Wychodzę do pracy przed 8 a wracam ok 19:30 - 20.00

Gość gość
Przezucac

Gość gość
Nie ma cie po 12 godzin i jeszcze się dziwisz głupia k****.

Gość gość
"Strasznie mnie bolą takie słowa" Jasne, najlepiej jakby stulił ryj i udawał ze wszystko jest w porządku