Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurier

Polecane posty

Gość gość

Zamowilam przesylke , mial ja dostarczyć kurier dhl , jednak nie mam nr nadania . Czy da sie inaczej sprawdzić przesyłkę?

Gość gość
Znajomy kiedyś dzwonił na firme DHL i najpierw przekierowali go na informacje, a stamtąd na magazyny i ktoś sprawdził czy wydano już paczkę kurierowi

Gość gość
Ja dzwoniłam wczoraj to Pani powiedziała ze nie moga sprawdzic bez nr nadania . A ja nawet nie mam pewnosci czy tamta Pani wyslala mi paczke a nie mam z nia żadnego kontaktu

Gość gość
On tez nie miał nr, podał swoje imie nazwisko, adres. Z tym, że tam wszystko zalezy od osoby odbierającej, bo on wykonał kilkanaście połączeń wieczorem i na drugi dzień rano, aż wreszcie ktoś sprawdził w rejestrze na magazynie.

Jakiś czas temu miałam duży kłopot z tym, aby znaleźć dobrą firmę kurierską, która dostarczyłaby moją przesyłkę do miejsca docelowego. Jak już znalazłam kuriera, który działa międzynarodowo to był bardzo drogi.. na szczęście trafiłam na ofertę https://www.flypak.pl/ i szczerze wam mogę polecić tego taniego kuriera. Pełen profesjonalizm.

Gość gość Czarek
Według mnie Sendit dzaiała niezawodnie, zero problemów, dobre ceny a samo nadanie-online, robię w kilka minut. Do śledzenia na każdym etapie, tak jak powinno być.

Gość gość
Wydaje mi się, że ciężko będzie ją zlokalizować. Możesz się skontaktować z firmą i podać swoje dane. Myślę, że będą mieli je w danych odbiorcy. Ja zazwyczaj korzystam z usług firmy www.tuwysylam.pl i nie miałam nigdy takich problemów.

Gość gość
Ja zazwyczaj nadaję przesyłkę za pośrednictwem brokera kurierskiego Sendit, który umożliwia nadanie przesyłki za kilkanaście złotych :-). Korzystam z niego od kilku lat i nigdy nie miałem żadnych problemów.