Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZISIEJSZE BACHORY SĄ NIEWYCHOWANE !!!

Polecane posty

Gość gość

ale to nie ich wina tylko rodziców; ja jak coś przeskrobałem za dzieciaka dostałem w ryj z liścia od matki ale z piąchy od starego i już nigdy wiecej nie miałem ochoty tego robić; a dzisiaj gówniarz wyzywa pluje rzuca się na podłoge a mamuśka go jeszcze głaszcze... O TEMPORA O MORES !!!

Gość gość
dzisiejsze bachory to mutanty z,polową mozgu :-P

Gość gość
Wypad na bezludzie nieludziu

Gość gość
Zabij się z tego powodu i tak to bez różnicy

Gość gość
takie będą rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowanie no ale w sumie może i racja do kogo ja to pisze, to idiotów i degeneratów społecznych...

Gość gośćlaluna
Cholera,co z wami,ja jestem gruba i ciul mij maz tez,ale nasze dziecko od naj kat mowi prosze,dziekuje,przepraszam i powaznie wam pisze autystyk na kazdym kroku uczony jest dobroci,uczucia,inteligencji,a wy o co wam chodzi,powalilo autora

Gość gość
Bo teraz jest moda na bezstresowe wychowanie dzieci, może i bez stresu dla dziecka jak morde drze, kopie i pluje, ale za parę lat zacznie tak traktowac swoich rodziców i oni juz będą miec stresa.

Gość gość
Masz racje ale tutaj cię zhejtuja te poprawnie politycznie "mamuślki"

Gość gość
To ze Ty kopiesz swoich rodziców to nie znaczy ze inni też , na zachodzie wychowuje się dzieci bez stresowo i sa tolerancyjne kulturalne i otwarte

Gość gość
Spoko spoko.i tak wiekszosc z nich laduje na psych.dzieciecej.z diagnoza np.fobia szkolna bo dzieciak nie ma ochoty cjodzic docszkoly tylko gra na kompie.dzieki temu mam prace.

Gość gość
Matki ważają że dziecko może robić wszystko nie liczyć się z innymi, co takiej matce obchodzi że sąsiad właśnie wrócił z pracy i chciałby sobie odpocząć jej dziecko może grać w piłkę czy skakać jak oszalałe, uważam matki nie uczą swoich pociech szacunku do innych bo przecież jej dziecko jest pępkiem swiata

Gość gość
Są tak samo nie wychowane jak dorośli Polacy idioci złodzieje i chamy które tylko szukają dziury w całym i całe życie to mielenie ozorem " a to źle a to nie takie "

Gość gość
Mam takich sąsiadów za płotem, gdzie często schodzi się rodzina i znajomi z dziećmi, szczególnie wiosną, latem. Gromadka dzieci szaleje, są w wieku od przedszkokaka po 10 latki. Mają trampolinę, basen rozporowy, fajny plac zabaw, tylko hałas jest nie do zniesienia. Psy uciekają do domu, a co chwilę ktoś z rodziny zwraca im uwagę, żeby tak nie wrzeszczały, ale to pomaga tylko na chwilę. Te dzieci są grzeczne, nie ma w nich agresji, psa, kota nie skrzywdzą, tylko ten hałas. Zamiast rozmawiać krzyczą, jakby były głuche. W dodatku teraz dużo ludzi tak wrzeszczy i przekrzykuje się wzajemnie, jakby się kłócili, więc zachowanie dzieci jakoś mnie nie dziwi. Takie będą efekty, że ogłuchniemy prędzej niż nasi rodzice i dziadkowie, skazani na życie w ciągłym hałasie

Gość gość
My mielismy jeszcze gorzej wprowadzili sasiedzi którzy całymi dniami bez wzgledu na pogodę siedzieli w domu, ich ok 9 letni syn również, i wiadomo dzieciak szlał, skakal grał w piłkę od rana do godz 11,30 z kolei rodzice imprezy dwa razy w tygodniu pózniej cały dzień odpoczywali a dzieciak szalał, wytrzymalismy dwa lata, od roku mieszkamy w nowym mieszkaniu na ostatnik pietrze.

Gość gość
Mialo być do godz 23,30

Gość gość
Tylko ze te nie wychowane dzieci wychowują ludzie dorośli którzy dają wzorce , wiekoszc Polaków nic sobą nie reprezentuje więc jak dziecko ma być lepsze ? Zamiast zaczniecie psioczyc na biedne dzieci popatrzcie na swoje gęby jak robicie alkoholowe imprezy za ściana albo "party ze znajomymi " albo głośno rozmawiajace rozbawione prukwy , ale dziecko najbardziej winne ze się wychowuje w kraju ludzi bez wychowania

Gość gość
pisałam, że wszyscy się drą, to dzieci też

Gość gość
Do 19:36 też uważam że to wina rodziców i syn rodziny przez którą musieliśmy się wyprowadzić był fajnym dzieciakiem ale gdzie miał rozwijac swoją aktywność fizyczną jak rodzice go trzymali w domu nawet roweru mu nie kupili, to wiadomo dzieciak szalał w domu w dzień a w nocy rodzice,

Gość gość
Nie mówię to tobie tylko o ludziach co sraja po dzieciach a sami dają wzór chamstwa i braku tolerancji wszak przykład idzie z góry , ja nie obwiniam dziecka bo żyjemy w czasach gdzie dorośli kultury nie mają a co dopiero dzieciak

Gość gość
Wszystko wina matek w koncu to matka jest dla dziecka numerem jeden. To matka wychowuje! A tu zonk bo dzis matki wola kariere i alkohol.

Gość gość
Nie tylko w Polsce dzieci są nieznośne. Mnie już pytała Włoszka, Norweżka i Austriaczka czy u nas też dzieci takie niedobre. Widziałam jak młoda mama w Wiener Neustadt płakała, bo 2 synów nie słuchało, chyba bliźniaki. W całej unii i nie tylko nie można już stosować najprostszych metod wychowawczych w postaci klapsa w tyłek. Potem rzucają w nauczycielkę książkami, jak coś nie pasuje

Gość gość
gość dziś To ze Ty kopiesz swoich rodziców to nie znaczy ze inni też , na zachodzie wychowuje się dzieci bez stresowo i sa tolerancyjne kulturalne i otwarte X A potem pozwalaja muzulmanom g****ic swoje kobiety i niszczyc kraj. Tolerancja ponad rozum! Zachod wcale nie jest lepszy!

Gość gość
Mnie nikt nie bił a wyroslam na dobrego człowieka , rozwydrzone dzieci maja rozwydrzone matki

Gość gość
Tak za to dzisiejsi dorośli są wychowani , 40 letnie baby chodzą na dyskoteki nie mówią dzień dobry nikomu jak sa na wyższym stanowisku , w dzisiejszych czasach sprzątaczka ma więcej kultury niż pracownica korpo

Gość gość
Mnie też nikt nie bił, ale pamiętam z przedszkola, że niektóre dzieci bały się, że dostaną i dlatego były grzeczne. Strach przed karą wymuszał posłuszeństwo. Nas rodzice ukarali zawsze, nakrzyczeli czasem. Głównie było kazanie + kara, nie dali kasy, nie pozwolili na urodziny iść do kogoś z klasy, albo kazali coś w domu zrobić

Gość gość
A ja myśle tez o tym jakie dzieci sa dla siebie - wiadomo, Dzieci potrafią byc okrutne I to jest przykre. Dzis usłyszałam, ze w sąsiedztwie mojej mamy jest chłopczyk, ktory ma problemy ze wzrokiem i nosi okulary, teraz miał opatrunek na jednym Oku, a wredne bachory mówią na niego Down:( cały czas o tym biednym chłopczyku myśle:( A co do kultury dzieci - rodzice sa odpowiedzialni. Mam sąsiadów - maja 3 synów. Babka zawsze uśmiechnięta, przywita sie, maz tez spoko , a dzieci ?? Ani dzien dobry ani pocałuj mnie gdzieś :/ i to przy niej nic nie mówią, a myśle, ze powinna zwrócić uwagę :/ dodam ze dzieci duże - 2 chodzi do szkoły. - ten najmłodszy w wieku przedszkolnym. Ani kiedy samych ich widzę, ani z nią - nigdy nie powiedziały dzien dobry:/

Gość gość
A mnie DOROSŁA powiedziała że smierdze i zaczęła pokazowo machać kartka przed nosem , problem w tym ze cierpię na silną cukrzycę i ten zapach to nie moja wina , i co dzieci sa tylko okrutne ??

Gość gość
Ale ty jesteś dorosła i wystarczyło powiedzieć, ze chorujesz, cos jeszcze Dodać, skoro ona zaczęła machać kartka, to jej zamachać zastrzykiem z insulina i pewnie zrobiłoby sie jej głupio. A ten chłopaczek jest dyskryminowany za okulary, niestety ale dzieci maja jakis Problem z okularnikami, odkąd pamietam takie dzieci były gnębione:(

Gość gość
A ja odkąd pamiętam człowiek gnębi człowieka , nie ważne jaka rasa kolor skóry czy wiek , bydło się rodzi i dorasta , najpierw niegrzeczne dzieci potem bezwzględni dorośli