Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy potrafilibyście powiedzieć

Polecane posty

Gość gość

"Nie kocham Cię" zapytani o to właśnie czy nie kochacie, przez osobę ktora kocha was? Gdyby to była oczywiście prawda. Choćby dla jej dobra, po to żeby nie tkwiła w ułudzie. Stać by was było na to?

Gość gość
Oczywiście że tak

Gość gość
No a co, lepiej cyganić i pogorszyć sytuację? Związki z litości to dla jakiś psycholek ze skłonnościami do samodestrukcji i wbrew pozorom do niszczenia życia tej drugiej osobie :-D

Gość gość
Myślę że tak w poważnej rozmowie bo w złości można coś powiedzieć na odczepnego nie czując tego.

Gość gość
Tak. Już to kiedyś zrobiłam.

Gość gość
co za głupi temat a jak inaczej można by zareagować na taka sytuację? jak się ktoś nas pyta czy go kochamy, a nie kochamy to co? mamy kłamać? mówi się prosto z mostu i po sprawie a jak ktoś jest delikatny i wrażliwy to trzeba mu to powiedzieć łagodnie

Gość gość
Jak sie jest w z zwiazku z taka osoba ktorej sie nie kocha to sie zwykle nie mowi

Gość gość
Tak, bo pierwsze jestem bezpośredni. Po drugie nie lubię kłamstwa i po trzecie nie lubię p******ic się niepotrzebnie w tańcu.

Gość gość
Oczywiście, że tak. po co kłamać i oszukiwać

Gość gość
gość niestety też ma rację, pewnie z 80% kobiet wychodzi za mąż za niekochanych facetów, gdyby powiedziały im prawdę to by miały przesrane :-D

Gość gość
Ja żałuję, że on mi nie był w stanie tego powiedzieć.. tylko klamal, kręcił i tym sposobem zmarnowal mi dwa lata życia... dlatego mówcie zawsze..