Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joga66

potrzebuję detektywa

Polecane posty

Gość joga66

Witajcie! potrzebuję porady detektywa , szukam kogoś profesjonalnego i skutecznego. Jakie biuro detektywistyczne polecacie ? Bardzo dużo dobrego czytałam o http://www.miklas-nowicki.pl/ co o nich sądzicie ? Korzystał ktoś z Was z ich usług ?

Gość gość
Moja żona była taka sprytna, że chciała mi zabrać córkę i się rozwieść przy pełnym podziale majątku. Oczywiście rozdzielności nie mieliśmy (straszny błąd). Wiedziałem, że mnie robi w balona, zdradza, ale co z mojej wiedzy, jak nie mam materiału dowodowego. Rozmowy nagrywałem, ale się przy mnie bezpośrednio nie przyznawała. Poza tym prawnik nawet powiedział, że to co mam na dyktafonie to w sądzie raczej nie przejdzie. Byłem na bezpłatnych konsultacjach u detektywa Tomasza Anioła. Moje przypuszczenia się potwierdziły. Detektyw przekierował mnie do zaprzyjaźnionej kancelarii i uzyskałem przewagę negocjacyjną. Żona zgodziła się ostatecznie na ugodę. Trochę zaskoczyłem ją detektywem. Nie spodziewała się, że odważę się na coś takiego. Tomasz Anioł i Marek Krupski. Ogarnięc***anowie i głównie podobne sprawy prowadzą. Mnóstwo rzeczy mi podpowiedzieli. Nadmienię tylko , że mają biura nie tylko w Poznaniu ale również w Warszawie czy Katowicach .

Gość gość
Poszukaj na FB Foto Boguszewscy. Paweł Boguszewski jest skuteczny i nie drogi.

Gość gość
W kazdym miasteczku mozna znalezc detektywa. Tylko to nie moze byc amator,bo oni sa rozpoznawalni na odleglosc.

Gość Zadowolony klient
Serdecznie polecam biuro CONTRA. Profesjonalni i skuteczni! Wygrałam sprawę w sądzie, mimo iż adwokat stwierdził, że nie ma szans! Wtedy zgłosiłam się do biura Contra i bardzo mi pomogli. https://www.contra-riskmanagement.pl

Gość gość

Myślę, że najlepszym sposobem będzie tutaj wynajęcie prywatnego detektywa. Wiesz, takiego jak z tych wszystkich serialach i filmach. Oni naprawdę robią kawał dobrej roboty. Jeden taki detektyw z Poznania pracował kiedyś nad sprawą zaginięcia dziewczyny z mojej okolicy i udało mu się ją znaleźć. Nazywa się Tomasz Anioł. Może warto się do niego zwrócić?