Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
A mnie sie wydaje, ze najdziwniejszą postacią tej telenoweli jest Leszek. Jego wygląd jakiś taki, jakby z innej planety. Ta szpiczasta głowa, i druga skóra w postaci sweterka...

Gość gość
Każdy kto był wczoraj na Kafe wie ze malwina udowodniła swoją obecność, tak jeak wcześniej fabian. Koniec tematu. Kendi musi coś pisać zeby temat zszedł na coś innego.

Gość gość
Najdziwniejsza jest candy. To jest jej przedstawienie. Ona zaprosiła Leszka do swojego życia i pozwalała wracac fabianowi x razy. To ona sobie sama zgotowała ten los. Wystarczy spojrzeć na jej zdjęcia i wiadomo jakiego pokroju jest dziewczyna. Silikony do przodu i jazda.

Gość gość
11:02 Problemy to masz ty, bo widac, ze jestes bardzo nerwowa. Jakieś trudne dni masz, czy co???? ;)

Gość gość
A gó...wno tam udowodniła swoją obecność na Kafe :D

Gość gość
No cóż, wiadomo komu byłoby na rękę to, żeby wszyscy uwierzyli że nie pisał tu Fabian. Zdradził tu szczegóły o Kendi, także to, czego może się ona obawiać. Sama bym w takim układzie starała się wszystkim wmówić że to nie był on.

Gość gość
pousuwala czesc zdjec z IG..ale te jej pozy taniej pindzi z pod monopolowego

Gość gość
A nie wydaje wam sie, ze oni wszyscy sa dziwni? Kto normalny pierze swoje brudy publicznie. I wdaje sie w publiczne pyskówki i przepychanki. Wszyscy siebie warci

Gość gość
Ktoś już wcześniej napisał : to temat o Aga cosmetic candy. Chcesz pisać o malwinie czy Fabianie to pora założyć swój wątek. Pewnie umrze szybko bo kto będzie pisał sam ze sobą.

Gość gość
dzizas ona jest nawalona na tym insta kiedy kaze Oliwi nagrywac..."no juz wyjdz ,nagrywaj "...i ten wzrok..jak wychodzi...jaka cudna mamunia

Gość gość
Prawda jest taka, ze jej kanał ogląda jakaś znikoma ilość ludzi Każda aferka dobra Najgorzej że wszyscy zasłaniaja sie dobrem dzieci ...:( Trzeba mieć coś we łbie, jakieś hobby, wiedzę a nie tylko tyłkiem kręcić albo mieć spore konto. Wyrem jeszcze żaden związek nie ujechał na dłuższą metę. Warci siebie, niech do siebie wróca i zostawią normalnych ludzi w spokoju

Gość gość
dziś No miała humorek niezły ech powinna to osunąć bo wyszło masakrycznie jej wejście z miną jak by chciała kogoś zabić.

Gość gość
Normalna kobieta by zrobiła stop z tymi portalami, fociami i praniem publicznym brudów i uporzadkowała swoje zycie, swoja głowe i dopiero ruszyła dalej ale skoro sie uzależniła od tego, to jest jak jest.

Gość gość
Aga mówi jedno ,robi drugie .Moze ona cierpi na jakieś zniedołeznienie umysłowe starcze:-D Pamiętacie jak deklarowala że łysy facet to w żadnym wypadku,że z łysy to ona by być nie mogła. Jak się rozeszła z F a później zeszła to był jej maz kosciolowy:-D

Gość gość
dziś Jak ona nie ma innego życia to gdzie ma komu się zwierzać. Zero koleżanek (sorry jej wierne widzki dostępne 24/24 online ) Nie ma hobby.Praca tez ja nie cieszy,w końcu na sprzątaniu się nie rozwinie.To tak utknęła w tym martwym punkcie i dzięki temu mamy komedie jakich mało.

Gość gość
Miała minę bo czytała Kafe i sie zagotowała :)

Gość gość
gość dziś dziś Jak ona nie ma innego życia to gdzie ma komu się zwierzać. Zero koleżanek (sorry jej wierne widzki dostępne 24/24 online ) Nie ma hobby.Praca tez ja nie cieszy,w końcu na sprzątaniu się nie rozwinie.To tak utknęła w tym martwym punkcie i dzięki temu mamy komedie jakich mało. xxx dokładnie. Ona powiedziała wprost że zaczęła nagrywać, bo była samotna, w obcym kraju, bez języka i ma wrażenie, że 80% dziewczyn oglada ją jako kabaret i podkręca ją w złą stronę byle miec z czego się pośmiac. A ona jest wbrew pozorów bardzo smutna postacią i każdy powinien wyciągnąć wnioski na jej przykładzie, że nalezy na tyle być samodzielną osobą ( materialnie i intelektualnie ) żeby w razie czego nie popaść w wegetację, gdy zycie potoczy się tak, że się zostanie samemu. Uporządkowac głowę, wyrobić jakies zainteresowania, hobby, a nie z łóżka do łózka, bo to dobre na krótka metę...

Gość gość
Ona jest bardzo samotna wbrew pozorom.I z tej niemocy szuka poklasku u widze.Praktycznie pokazuje całe swoje życie a to co jej nie pasuje przemilcza.Acc nie szuka normalnych relacji ,Ona potrzebuje słuchaczy do tych swoich opowieści i przytakniecia że właściwie robi.

Gość gość
Tak, tylko weź pod uwagę, że Agnieszka ma takich "przyjaciół, że wrogów nie potrzebuje" Niewiele z jej widzek doradzi jej odwyk od internetu, żadna nie doradzi, żeby ogarnęła głowę, ustaliła priorytety na nowo, bo wolą miec o czym plotkować :( Czy yslisz, że ona jest ogladana ze względu na testy kosmetyków? Nie, ona jest ogladana ze wzgledu na swoją skłonność do wywalania prywaty.

Gość gość
Zaraz po rozstaniu z leslawem dała swój post na poznajmy sie w uk. To tylko pokazuje jak bardzo jest zdesperowana i na sile szuka partnera.

Gość gość
No jest zdesperowana, szuka na siłę... Żadna operacja plastyczna, botoksy, kosmetyki czy kolejny facet nie pomogą gdy psychika rozchwiana :O

Gość gość
Wicki ja podkręcają i słodzą Non stop. Jak latem rozstała sie z Fabianem to wspominała ze ktoś jest w jej życiu. Pózniej sie zeszła z Fabianem wiec temat umarł. Była zła ze przyjechał do niej do Kołobrzegu, a chwile wcześniej dobierała sie do niego pijana na live. We wrześniu pojawił sie oficjalnie Leszek i miało być prawdziwe love story, nawet miesięcznice zahaczyło i dZien chłopaka. Teraz znowu ktoś jest. Oj ma przebieg ta nasza candy

Gość gość
Jej nawet na livie przez usta nie mogło przejść że ma status singielki jak ktoś zapytał. I Wy się dziwicie że zdesperowana. Zresztą kto by nie był z taką urodą.

Gość gość
Ciekawe czy to nie będzie przeszkadzało Fabianowi wrócić do niej.

Gość gość
Na Insta ma fotkę z pocztówki z Międzyzdrojów, 2005r. i ona z malutką córką i pierwszym ('niemężem'). W komentarzu wpis widzki: "Aga, ile ty miałaś tych miłości, szalona", na co Kendi: "poważne? 4, a przygodnych... nie licze". Może miało być nie zliczę :D Tak czy inaczej, jedna z innych widzek odpisała: ",,przygodnych nie licze...,, boze..zatkalo mnie.agus lubie cie,ale bez obrazy..noo troszeczke nie ladnie to brzmi..jakos tak zniesmaczona sie piczulam.ja rozumie gdybys pisala o tym gdzies na priv z osoba zaufana..ale tak na forum?niewiem AGUS ale moze ja mam inne spostrzezenia". A mówicie że ma same nieogarnięte widzki :)

Gość gość
dziś A, bo to jeszcze nie koniec tej wypowiedzi :) cd:"tez bylam w paru zwiazkach,tez przezylam..ale wg.mnie to byla jakas tam w pewnym sensie milosc..mniejsza czy wieksza,ale milosc .dla mnie przygoda to kojarzy mi sie z jednym uzasadnieniem.sama siebie troszke nie ladnie opisujesz..dajesz argumenty innym.Pozdrawiam I z gory zaznaczam to nie hejt."

Gość gość
Niektórzy po prostu nie mają wstydu. Bazując na Lesławie w jak krótkim czasie się ulotnił a ona już szuka nowego, to można sobie tylko wyobrazić listę.

Gość gość
Do 11:57 Fabian jest sto razy gorszy od niej. Wiesz ile on panienek przerzucił? I dlatego ciagle sie z Candy schodzili i rozchodzili. Dlatego nie bedzie mu to przeszkadzało. I jak obydwoje sie wyszumią to wrócą do siebie. Bo w jakiś dziwny sposob jedno od drugiego jedt uzależnione.

Gość gość
Do 12:09 Akurat po Leslawie to nie ma co plakac. Nie dziwie sie, ze odrazu zaczęła kogoś szukać. Dziwie sie natomiast, ze w ogóle zainteresowała sie nim. Jakos strasznie mi on nie leżał. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.

Gość gość
I on jest gorszy? Przecież jeśli ona ciągle go do siebie zaprasza, to świadczy tylko o tym, że jej to nie przeszkadza. To ona siebie nie szanuje.