Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
mozna sie rozejsc

Gość gość
spoko spoko, jak kiedyś jechała z Fabianem tramwajem, to z butelki po jakimś napoju piła alkohol który sobie tam przelała, jeszcze się tym chwaliła, więc kto wie co nalała do tej puszki.

Gość gość
Te logo przy zwykłym oglądaniu jest nie do wychwycenia. O tym jaka to była puszka wiedziałaś tylko ty Agnieszko.

Gość gość
w 1:25 ostatniego filmiku mówi że na trzeźwo się nie da tam przyjechać :D Może to Monster taki naprocentowany :D

Gość gość
Na bank coś tam wlała. Na ulicy pije jak menel. Jakby z widzka do knajpy nie mogła pójść posiedzieć.

Gość gość
Mówi do oliwki i nie wytnę tego, pójdzie w świat wiec na bank ta puszka jest zakrapiana jakimś procentem.

Gość gość
Ej, ale ty sama ze soba rozmawiasz? To żenujące troche. Poczekaj az inne dziewczyny tez cos napiszą. No chyba, ze postanowiłaś prowadzić ten wątek solo. I naprawdę nie wzniecają sie tak, bo stajesz sie mało wiarygodna, wrecz śmieszna. Dla mnie zachowanie Candy jest dziwne, ale ty bijesz ja zdecydowanie na glowe. Wycisz sie troche dziewczyno, bo zawału dostaniesz:)

Gość gość
skad masz pewność ze jedna osoba pisze. Prawda w oczy kole ?

Gość gość
Agusia jest jak grypa Wszyscy ja juz mieli

Gość gość
Ale Kendi kazdego o zawal moze przyprawic!Fabian zwial,Leslaw zwial....

Gość gość
Aga to pasztet z grzybami między nogami hahaha

Gość gość
Kto ma twarz szpetniejszà od Frediego Krugera?Jak to kto? MALEINA rzecz jasna!!!!

Gość gość
*MALWINA*

Gość gość
Malwina jest brzydsza od Dyzia. A Dyzio umarł na brzydotę!

Gość gość
Kendi ledwie drugi raz widziała się ze swoją wicką, a już nie miała skrupułów żeby dać jej ciągać za sobą swoją torbę. Kurcze, rozumiem jakby to była stara znajoma i sorry, ale nie na wyjście gdzie miały się "pobawić". Jakby szły typowo na zakupy, to jeszcze ujdzie,ale poszły się "rozerwać", a wicka musiała targać graty Kendi. Brak kultury się kłania.

Gość gość
A już to tłumaczenie w sprawie prezentu. Kobieta która ma setki kosmetyków które nabyła za czasów Fabiana, mówi - że chciała kupić coś Kasi, ale się nie udało. Tak jakby nie miała nagle czego jej dać. Musiała chyba wszystko wyprzedać, a i tak z tygodniówki nie wystarczyło na prezent dla wicki.

Gość gość
No tłumaczenie z prezentu było żenujące. Tym bardziej ze nie dowiedziała sie o spotkaniu rano tylko wiedziała wcześniej. Wstrętna baba. Najlepsze jest to ze jakby to było za cZasow fabiana to nie było by to problemem. Chociaż była na tyle poważna ze nie dała jej jakiegoś używanego kosmetyku jak to ma w zwyczaju.

Gość gość
Kiedyś to robiła rozdania, paczki wypaśne słała, a teraz nie miała nawet drobiazgu dla koleżanki. Ale przynajmniej wicka miała okazję ciągać za sobą zakupy Gwiazdy. Zawsze to jakieś wyróżnienie. :D

Gość gość
Nie ma znaczenia ktora ładniejsza , chodź dla mmie jest to prosta rzecz ze mlodsza :) i mam nadzieję że jest duzp mądrzejsza i to jest najważniejsze niz meliniara kendi

Gość gość
Dokładnie, tu nie chodzi o urodę. Są brzydcy ludzie, ale mają klasę, dobry charakter itp. Tu bardziej chodzi o postawę człowieka względem innych osób.

Gość gość
Dokładnie, kendi go nie raz zmieszala z błotem na live z licytacjami nie wspomne Dziwila sie nie jednokrotnie ze wieksze kanały , zero odzewu Ale spójrzmy prawdzie w oczy kto by mogl poważnie kendi traktować?? Pijana na licytacjach co chodzi o naprawdę powazns sprawę , prowadzaca licytacje nie zbyt do sprawy podeszla skoro upodlona alko to co sie dziwić Ona do kazdego ma pretensje , zale , tylko do samej siebie nie Jeszcze wczoraj zobaczylam ze napisala ze to wszystko wyreżyserowane pod publikę napisała jakby przynajmniej z 100 tys ludzi ja ogladalo Wyzej komentarze ze Oliwka piwo trzymala na to odpowiedz ze to monster :) sama kendi sie sprzedaje Oczernianie Fabiana dziewczyny., przecież to strona o kendi dziewczyna nie jest na yt wiec dlaczego ktos by mial o niej cos zlego pisac .raczej nikt nic nie ma do niej oprocz kendi , szlak ja trafia ze mlodsza i Fabian przestał dawac kase i wielkie brawa w koncu niech weźmie sie za normalna prace a naturalna kendi rozbawila mnie to łez , przecież ona powinna wystąpić w jakis programie po nie udanej medycynie estetycznej :)

Gość gość
Malwina naturalniejsza wcale nie jest. Prawda jest taka, ze jest duzo brzydsza od Kendi. Nie lubie Agi i ch... jej w tyłek. Ale na sile pisanie, ze Malwina jest oh i ah tylko po to by pojechac Kendi jest smieszne. Zaczynam myślec, ze albo Malwina sama tu zachwala swoją wątpliwą urodę. Albo poprostu któraś z nas za mocno odpłynęła. Przez co cała ta zasłużona krytyka wobec Agi staje sie niewiarygodna. Sama nie jednokrotnie krytykowałam ją i sie z niej śmiałam. Ale kiedy rzeczywiscie było to ewidentne. W urodowym wyścigu pomiędzy M a A ewidentnie wygrywa Aga i trzeba to uczciwie cholerze przyznać. Nie dlatego, ze jest nie wiadomo jaką pięknością poprostu jest ładniejsza od M. Mysle ze każda z nas sie juz wypowiedziała na ten temat wiec po co co chwile któraś do niego wraca. Jedna z nas słusznie zauważyła ze wątek jest o Kendi i skupiajmy sie na niej a M i F zostawmy w spokoju. I naprawdę jesli w danym momencie nie ma co powiedziec bo juz wszystko zostało powiedziane, to lepiej sie wstrzymać i nie mowic nic niż odgrzewać kotlety typu M i F.

Gość gość
Ja obiektywnie napisalam i nie mam zamiaru tutaj kendi slodzic Sama mam 37 lat i moja twarz nie ma polowy nawet zmarszczek co kendi ba moja mama kolo 60 tki nie jest tak zmasakrowana co kendi Nie wazne ktora ładniejsza na pewno malwina mlpdsza i na pewno nie taka zajechana i nie z takim przebiegiem co kendi Zreszta nawet gdyby kendi nawet poszla pod noz to i tak niestety charakter i w glowie pustka zostanie

Gość gość
Mnie jedna rzecz w niej przeraża. I ona tak otwarcie o tym mówi, że żyje z dnia na dzień. Co dostanie (tygodniówki) to wydaje, jak to powiedziała - same wiecie, że nie oszczędzam. Już samo to świadczy o tym, że jest nieodpowiedzialna.Przecież w życiu człowieka dzieją się różne rzeczy dość nagle, a ona wszystko wyda na wyjazdy, pierdoły i potem będzie płakać. Nie życzę jej tego. Często powtarzała, że są rzeczy ważne i ważniejsze. Chyba miała na myśli, że ważniejsza jest paletka niż lakier do paznokci, bo z jej stylu życia można tylko to wywnioskować.

Gość gość
Na tym temacie jakaś widzka kiedyś pytała, skąd Candy ma tyle pieniędzy na te wszystkie rzeczy. Teraz jak widać już tyle nie ma, z wiadomych powodów, ale same pomyślcie. Czy Was nie byłoby stać żeby z każdej wypłaty do 'dna' powydawać pieniądze? Uwierzcie że tez miałybyście multum kosmetyków, ubrań zwłaszcza tych chińskich, imprez itp. Przecież sądzę że każda (mam na myśli osoby w wieku Candy) miałaby to samo co ona, jak nie więcej. Różnimy się co poniektóre od niej tym, że mamy własne mieszkania, samochody, niektórzy kredyty i myślimy o przyszłości naszej, naszych dzieci, stąd nie w głowie nam tysiące paletek czy innych pierdół. Tu naprawdę nie ma czego zazdrościć. Ja to oglądam z politowaniem, bo cóż jej po tych pierdołach.

Gość gość
Właśnie! Gdyby acc nie robila z siebie posmiewiska największego na yt i by miala cos wiecej do zaoferowania na pewno by się wspiela wyzej niestety jest nudna jak flaki z olejem , ale trzeba jej przyznać ze jako pierwsza youtuberka zrobila z siebie takie posmiewisko na swoim live Zauważcie ze jeszcze nigdy nikt tak sie nie upodlil jak ona zasłynęła ...niestety z tej najgorszej strony A jezeli ktos pisze ze acc jest ładna to trzeba udać sie do okulisty A jezeli ktos jest taka sama patologia to nie ma co sie dziwić , skoro dla kogos normalne jest zmienianie facetów jak rękawiczki i to jeszcze mówienie ze ma powodzenie ;) Acc i tak nigdy nie zrozumie ze robi zle dla niej zawsze wszystko jest super

Gość gość
Do 12:00 No i to jest obiektywna, a nie „sztucznie naciągana” krytyka wobec Kendi. W zasadzie nawet nie krytyka, tylko twoje spostrzeżenie, z którym ja sie zgadzam.

Gość gość
Dziewczyny, na co tu porównywać urodę, Malwiny nikt nie widział bez fotoszopa, więc tu wygrywa, a Candy każdy widział w świetle dziennym (vlogi z podwórka) i wygląda przefatalnie, ale to nie oznacza że Maliwna jest piękniejsza, choć pewnie przez to że młodsza to nie ma tylu zmarszczek co Aga, której spokojnie można by dać z twarzy 50+ lat. I to wcale nie przesada.

Gość gość
Ja akurat trafilam na tego ostatniego live na koniec i czytalam zachwyty jej pseudo widzek , sztuczny uśmiech Agi , pamietam jak fabian zaczal pisać i pamiętam jak napisal ze powinna powiedziec jak oklamuje swoje widzki jak je oklamuje i wtedy go zablokowala To bylo do przewidzenia ze ciągle klamie i to każdy wie Bo gdyby nie miala nic na sumieniu w zyciu by go nie zanlokowala