Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku szok

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzisiaj na placu zabaw z bratankiem i siedzialy 4 kobiety i tak obgadywaly synowe... Jednej z tych tesciowych przyszla synowa z zakupami a ta taką miłością palala do niej gdzie 5 minut temu ją gnoila... Dziewczyna skromna,obladowana torbami z zakupami uśmiechnięta... Tamte nie lepsze teściowe... Wiem teraz na pewno ze spotkać taką dobrą i kochaną teściową to jak los ba loterii... I chyba najgirsze te niby pobożne... Jestem przerażona... Dobrze ze moja mama i szwagierka sie tak lubią z resztą mama nigdy tak się nie zachowywała i zachowuje jak te pożal się ofiary synowych biedne teściowe!

Gość gość
Ło matko .nie zaczynaj gooowfno burzy ,bo juz nudne to.

Gość gość
Ja wcale nie zaczynam... Tylko nie ukrywam swojego zażenowania...Tak tu jedziecie po synowych na forum a to tesciowe wiekszej mierze takie manipulantki... Boje sie że na taką trafię.

Gość gość
20:38] Jak cię to tak szokuje,to zrób jazdę po swojej teściowej:) ona pewnie kawał jędzy,przeciwieństwo twojej świętej mamusi,a ty uciśniona synowa:D

Gość gość
gość wczoraj Ja to bym się bała na miejscu twojej przyszłej teściowej żę trafi jej się ktoś taki jak ty.Boże ,trzymaj ją w opiece:)