Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy koleżanka zagaduje dotyka

Polecane posty

Gość gość

czy to oznacza że mnie podrywa? Jest to koleżanka z pracy,bardzo ładna,ale słyszałem że już ma chłopaka więc wiecie...z mojej strony na razie staram się być neutralny,no i nie rozumiem jej zachowania. mówi dwuznacznie itepe itede nie będę się zagłebiał w szczegóły. Nadmieniam że bardzo mi się podoba no ale ten niby chłopak... jak mam się zachować? dodam że jest bardzo młoda,ma 22 lata jestem od niej o 11 lt starszy.Co robić?

Gość gość
Zgłoś szefowi że cię larwa molestuje, zboczeńców trzeba tępić 😠

Gość gość
nie no szczerze - podrywa?

Gość gość
czy powinienem jakby co komuś odbijać dziewczynę? Tak chyba nie wolno... no chyba że by się wpierw z nim rozstała. No i jest bardzo młoda - dziewczyny do 25 roku życia mają zamiast mózgu szpinak ,sądzę że pewnie się mną zauroczyła co jej minie niebawem...a nie chcę jej wykorzystać i zostawić, nie lubię krzywdzić innych. A boję się że jak to pójdzie dalej to ona się zakocha... ja jestem i staram sie być zimny jak głaz w relacjach z kobietami, kiedyś ktoś bardzo mnie zranił i tak mi zostało. Lubię dziewczyny,one mnie też ale żeby tak coś wiecej... no nie nie wiem. A ona jest fajną koleżanką,tylko trochę młoda a takie to sie łatwo zakochują. Proszę o tylko normalne niezłośliwe wypowiedzi.

Proszę o tylko normalne niezłośliwe wypowiedzi. x no trudno. a tak chcialam pomoc

Gość gość
dziś możesz jasniej?

Gość gość
co jasne? nie drocz się

Gość gość
jak zwyke nic sie nie dowiedziałem - kafeteria to forum dla sfrustrowanych lamusów i niechcianych damskich smoków

Gość maxmaxmax
Czizas :D ty wredoto :p nie odpowiadaj na jasniej jasne tylko jasniej :D :p

Gość gość
nie podrywa? to co mają oznaczać te dotyki,dwuznaczne zagdania itepe? mi sie wydaje że jednak podryw ale na kafe już tak jest że każdy lamus czy niechciany damski bazyl napisze coś odwrotnego bo sam sie wkurza że to on/ona nie jest podrywana/y:)

Gość gość
dobra sam ocenie sytuację - forum dla jakichs sfrustrowanych prawików i niechchianych dziewic raczej nie jest dobrym miejscem na tego typu porady:)

Gość gość
to tak jak ty codziennie;) jak mi przykro ojej ;)

Gość gość
gdy dotyka to coś jest na rzeczy... na razie nic nie rób pozwól sie sytuacji rozwinąć,wtedy ocenisz i zobaczysz... ciężko powiedzieć,niektóym laskom odbija i chcą po prostu odegrać sie na chłopaku za coś (zdrada itepe itede) wiec nie daj sie wykorzystać jako królik-pociszyciel...jest młoda,a takim to odbija szybko. Uważaj i powodzenia zycze;)

Gość gość
dzięki-takiej odpowiedzi oczekiwałem;) będę uważał jakby co;)

Gość gość
pytanie do dziewczyn - czy wg was ona na mnie leci czy nie?

Gość gość
Podobasz jej się, ale niekoniecznie chce czegoś więcej. Nie nakręcaj się.

Gość gość
Oho...autor uslyszal to co chcial i juz sie cieszy :D wszystkie inne odpowiedzi sa be i nie sa wogole brane pod uwage :D co za idiota :D

Gość gość
Tu może być coś na rzeczy, ale tez nie musi. Z własnego doświadczenia wiem, że Wy faceci też lubicie sobie czasem coś nadinterpretowac ;) Obserwuj jak ona zachowuje się wobec innych osób. Jeśli wobec innych też jest taka serdeczna, to możliwe że po prostu ma taki sposób bycia. Jeśli natomiast jest taka tylko w stosunku do Ciebie, to wtedy może być coś na rzeczy :) A co do wieku, to dziewczyny po dwudziestce często są dojrzalsze emocjonalnie niż chłopaki w ich wieku i często wolą starszych od siebie.