Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie pozbede sie mojego tradziku

Polecane posty

Gość gość

I tak jestem brzydki chyba wykupie te antydepresanty bez terapi mi nie pomoga p*****le to k***a i lekarzy moge tez byc bezdomnym nie wiem czy podejmowac prace .

Gość gość
Na tradzik sa skuteczne tabletki!

Gość gość
Bralem izotek jest na hirmonach nie zamierzam go ponawiac

Gość gość
Trzeba zacząć od prawidłowej diety, odpowiedniej pielęgnacji i dobrych kosmyków. Sugeruję wizytę u dermatologa a nie dramatyzowanie. Sama wprowadziłam kilka zmian i zmieniłam żel na Mediqskin, z odpowiednimi kwasami i substancją, przeciwdziałającą namnażaniu się bakterii. Efekt jest taki, że dwie trzecie, z tego co było na mojej twarzy zniknęło bezpowrotnie.

Gość Kijanka9911
Nie ma co się załamywać. ja też myślałam, że nigdy nie wyjdę z tego trądziku, że zawsze będę miec okropną cerę, ale zapisałam się na wizytę do Face Medical w Krakowie i tam z pomoca odpowiedniego, nowoczesnego sprzetu mi usunęli najpierw jedną warstwe, potem druga, pozniej kolejna, az calkowicie sie pozbylam tego paskudstwa.

Gość gość
izotek to nie jest lek hormonalny :D to retinoid - pochodna witaminy A. ja jestem po 3 kuracjach. jedynie to działa, jak trzeba będzie to podejmę 4tą bo i tak nic innego nie działa

Gość gość
Ja też tak myślałam, a jednak się udało :) A to za sprawą żelu mediqskin, który w składzie ma między innymi klindamycynę, czyli antybiotyk i naprawdę błyskawicznie po nim pryszcze znikają

Gość gość
Wszystko zależy od czego ten trądzik. Jak przyczyna tkwi w organiżmie to punktowe leczenie nic nie da. Mnie pomógł dopiero Ovarin na uregulowanie gospodarki hormonalnej. Okazało się ze mam PCOS i z tego ten trądzik. A kompletnie nie łączyłam tego z nieregularnymi miesiączkami ... a tu jednak trzeba było Jak macie z trądzikiem długoczasowy problem to spróbujcie tego http://ovarin.pl/suplement-diety-ovarin/ i zalecam wizyte u lekarza

Gość gość
idz do dermatologa po Izotek (tabletki) - to jedyny skuteczny lek

Gość gość
mam pytanie do koleżanki która stosuje Ovaron, ta dieta jest skuteczna? http://ovarin.pl/dietetyk-radzi/ Czy też ją stosowałas łacznie z Ovarinem? Lekarz mówił że wystarczy sam preparat a tu pisza że dieta jest bardzo wazna

Gość alka93
Tradzik to problem wielu osob, takze nie jestescie sami. Bardzo trudno z nim walczyc, poniewaz moga byc rozne przyczyny jego wystepowania. Trzeba probowac roznych specyfikow. Czytalam tu http://panaceon.pl/nonacne o takim suplemencie. Wiem, ze stosuje sie go wlasnie na tradzik. Ma dobre opinie.