oswaldoswald 0 Napisano Czerwiec 21, 2017 Zadbany, wysportowany 31 latek, atletyczna sylwetka 182 cm , 92 kg. Poznam kobietę najlepiej z Sopotu, chętnie mężatkę. Higiena i dyskrecja zapewniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oswaldoswaId 0 Napisano Czerwiec 21, 2017 Nieuprzejmością z mojej strony byłoby nie dodać, że moje dotychczasowe kontakty seksualne ograniczały się do lizania napletka wuja Stacha i wcieraniu maści w hemoroidy taty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2017 Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mężatka do kochania Napisano Czerwiec 21, 2017 Jestem zainteresowana. Ad. dyskrecja - masz obcięty język? Jeśli nie - możesz obciąć go sobie na miejscu. Ad. higiena - przed stosunkiem wymagam wygotowania ptaka przez min 5 min. z dodatkiem rumianku. W mojej obecności. Gdzie i kiedy możemy się spotkać? (oczywiście nie licz na żaden sponsoring - w ostateczności moge ci dać brzytwe i torebke rumianku). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2017 Trolle g****ojady w natarciu :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach