Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komary, meszki... Zaraz oszaleje

Polecane posty

Gość gość

Hej, hej. Jestem alergiczka, mam zaburzenia rogowacenia.... Od kilku dni jestem atakowana przez komary(?) i meszki (?) budzę się i mam po dwa, trzy nowe ukąszenia. Na grillach nie bywam, gryzą mnie w domu. Inni domownicy też mają ukąszenia ale są wielkości 3-4 mi u mnie to duże bąble, bolą i swędzą i jest ich więcej, długo się goją mimo stosowanej maści po okrążeniach, pije codziennie wapno. Nic nie pomaga, obecnie mam około kilkanaście ukaszen. Znacie jakiś sprey dobry na komary? Ewentualnie coś do gniazdka? Tylko coś co nie zaszkodzi dziecku, mam córkę 4 lata. U niej ukąszenia schodzą po dwóch trzech dniach... Pomocy.... :( już nie wiem co robić.

Gość gość
Zawieś nad lóżkiem moskitiere

Gość gość
Nie pozbędziesz się tego koszmarnego kłopotu, jeśli nie zainwestujesz w odpowiednie środki dzięki którym pozbędziesz się kłopotu w postaci komarów i meszek. Miałem okazję testować wiele różnych środków, jednak dopiero www.hruzewicz.pl pomógł mi w zupełności rozwiązać ten kłopot - z pewnością jest to droga do tego, aby zniknęły z Twojego życia. :)