Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowany czy nie?

Polecane posty

Gość gość
To nie jest materiał ani na chłopaka ani na kolegę. Dziewczyno doskwiera ci chyba samotność i przejmujesz się jakimś gamoniem. Nawet forum dla niego założyłaś :/ Znajdziesz kogoś wartego uwagi, a nie takiego co spotyka się z nudów bo pewnie buja się w jakiejś tam X i go nie chce.

Gość gość
Głupie tłumaczenie, że on pewnie się sparzył bo bla bla bla .... Kobiety zakodujcie sobie w końcu w głowie. Mężczyzna to nie kobieta, męzczyzna jak jest zakochany to wyjdzie z siebie.

Gość gość
Wiem to i nie oczekuję takich zachowań z jego strony. Po prostu do jakiegoś czasu się dobrze dogarywaliśmy a potem to zdechło. Myślałam, że jak trochę czasu minie to sytuacja się polepszy, wszystko rozejdzie się po kościach jak zacznę go neutralnie traktować. A tu lipa.

Gość gość
PS: Z jakiegoś powoduma do mnie podejście jak do jeża. Dla tego zastanawiam się czy z nim o tym nie porozmawiać. Po za tym to on zacżął naszą znajomość więć nie wiem dlaczego mu się nagle odwidziało ze mną kolegować.

Gość gość
No więc zmusić go nie zmusisz. Ani do miłości,ani do przyjaźni. Fajne to nie jest,ale nie masz wpływu i możesz tylko się z tym pogodzić ,i zamiast tracić czas zająć się poznawaniem mężczyzn, którzy będą Cie chcieli w obu rolach:)

Gość gość
A wcześniej owszem, możesz zapytać:)

Gość gość
Głupie tłumaczenie, że on pewnie się sparzył bo bla bla bla .... Kobiety zakodujcie sobie w końcu w głowie. Mężczyzna to nie kobieta, męzczyzna jak jest zakochany to wyjdzie z siebie. x Mężczyźni zakodujcie sobie w końcu w głowie. Kobieta to nie mężczyzna, jak jest zakochana to wyjdzie z siebie.

Gość gość
gość dziś Widziałeś kiedyś, żeby mysz goniła kota?? Hmmm, napisz gdzie, to wyślę tam "uwaga TVN" :D :D :D :D :D :D

Gość gość
Nie chcę go gonić. Chcę, żeby traktował mnie normalnie- jak znajomą- podszedł, pogadał, normalnie na wiadomości odpisywał. A kobiety decydujące się na pierwszy krok są odważne, nie wszyscy męźczyźni się ich boją...

Gość gość
14.59 znowu te brednie o pułapkach, to już nudne.

Gość gość
My lubimy proste komunikaty, jak sie nie odezwiesz to skąd chlopak ma wiedzieć, że oczekujesz czegoś więcej? Jeśl się wcześniej sparzył albo ma niską samoocenę to trudno mu uwierzyć, że może podobac się dziewczynom. Jeśli zaczniesz go ignorować tak jak ci radzą, to on na pewno odpuści, bo stwierdzi, że nie jesteś nim zainteresowana. Sama musisz zdecydować.

Gość gość
up

Gość gość
ja jako kobieta pierwszego kroku nie zrobię i już

Gość gość
To nie rób. I nie jęcz.

Gość gość
ja jęczę?

Gość gość
No a nie? Nawet to forum przez niego w necie założyłaś :D :D :D

Gość gość
gość dziś No a jednak nie :D

Gość gość
Jeczysz. Nic nie zrobisz,ale dlaaaczego on nie chce. Nawet być przyjacielem. Nie rób nic, nie oczekuj niczego i nie jęcz.

Gość gość
Mam dylemat skoro od dłuższego czasu podoba mi się pewien chłopak i już mu kiedyś napisałam że mi się podoba ale on miał dziewczynę to mogę mu napisać o tym ten drugi raz. *.On wcale nie napisał że nic nie czuję i nigdy nawet przy kłótni tak nie powiedział. To może coś znaczyć? *. Może udawać obojetnęgo? *. Czy jest jakiś sposób aby się dowiedzieć czy mu na mnie w jakiś sposób zależy?

Gość gość
dziś możesz, zapytaj na Kafeterii