Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża??

Polecane posty

Gość gość

Od początku czerwca staramy się o dziecko. Okres mam dostać za tydzień, ale od kilku dni cały dzień mdli mnie,kręci mi się głowie. Zrobiłam test ale wyszedł negatywnie. Czy to mogą być objawy ciąży czy to tylko moje wymysły? Kiedy najlepiej zrobić test ? W dniu planowanej miesiączki? Mój mąż 7 lipca ma 30 urodziny to byłby najpiękniejszy prezent.

Gość gość
Najlepiej zrobić w dniu miesiączki Ale ja nie wytrzymałam oczywiście i zrobiłam 3 dni przed :) wyszedł pozytywny, aczkolwiek radzę ci poczekać ,chociażby dlatego żeby nie szukac tej drugiej kreski z lupą,tylko żeby mieć już pewność:)

Gość gość
Z jednej strony chciałabym być już w ciąży, a z drugiej pod koniec lipca wyjeżdżamy zagranicę na wakacje i boję się, bo przecież początki są nie pewne. Czuje się tak inaczej, dziwnie, mam wachania nastrojów.

Gość gość
Opanuj sie z tymi objawami kobieto, tydzien po zaplodnieniu nie ma objawow ciazy.

Gość gość
Wiem że chyba przesadzam.

Gość gość
Za wcześniej

Gość gość
Nie prawda bo ja sie wlasnie dzis dowiedzialam ze jestem w ciazy a 10dni przed miesiaczka czulam to bolaly mnie piersi glowa bylo mi nie dobrze i czulam ze jednak to ciaza cos innego w organizmie robilam testy pojawiala sie poczasie blada kreska a na ost nie bylo nic dzis zrobilam test z krwi okazalo sie ze miedzy 3 a 5 tyg ciąza

Gość gość
A u mnie nie ma drugiej kreski.

Gość gość
Autorki za kilka dni sprawdź.

Gość gość
Mi wyszedł test pozytywny 8 dni po spodziewane @ miałam wcześniej silne zawroty głowy