Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rosjanki i ukrainki sa lepsze w łóżku od polek

Polecane posty

Gość gość

Czy faktycznie babki ze wschodu są lepsze w te klocki?

Gość gość
Nie wiem czy najlepsze, ale rosjanka czy ukrainka strzeli ci gałę już podczas pierwszego razu, a po kilku pójdzie na anal

Gość Michał TT
nie wiem ale spotykam się z Ukrainką z pracy od kilku tygodni i jedno co zauważyłem to że jest chętniejsza do seksu, od dotychczas mi znanych polek, do tego sama proponuje oralny, a analny nie stanowi problemu... polkę tylko jedną udało mi się namówić na anala i to tylko kilka razy.

Gość gość
Moja kolezanka z Ukrainy, opowiada mi tylko jak to polscy panowie sa na zawolanie, bo ona uzyczyla im swojej dziurki jednej czy drugiej. Ona ma duzo dzieki swojej otwartosci i przyznaje to sama.

Gość gość
Tak są lepsze bo polki w większości to egoistki

Gość gość
Są bardziej otwarte to fakt. Czy lepsze? Na 100% na więcej sobie pozwalają i idą na całość ... może być więc, że bywają lepsze.

Gość gość
Bo na Ukrainie facetów zdobywa się na urodę i " ladny tyleczek" w Polsce kobiety wola się kształcić i sobą coś reprezentować , dziwne że jak polka zdobywa w ten sposób faceta to ostatnia d***** a jak ukrainka robi to samo to jest dobrze , cóż nie wnikam

Gość gość
To zależy od osoby a nie od narodowości , jak się uprzesz to znajdziesz nawet piękna miła i seksowna niemke, nie ma reguły

Gość gość
Może i są , a może nie , najlepsze w łożu sa Niemki i Czeszki moim zdaniem

Gość gość
Nie ma to jak dzielić ludzi na narodowości , ja pracuje z Polakami i ukraincami i powiem tak 50 % Polaków lubię a 50 % Polaków nie , 50 % Ukraińców lubię a 50 % nie to zależy od człowieka a nie tego z jakiego kraju się jest