Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EJ A MOZE NIE WARTO CHRONIC TEJ AGNIESZKI?

Polecane posty

Gość gość

moze nie warto jej chronic przed tym psycholem przemkiem? Bo ja juz osobiscie mam dosc, bo do nie i tak nic nie dociera, jest na maxa naiwna i glupia:o sie zaczynam zastanawiac czy ona faktycznie nie jest projektem? No bo jej glupota jest niemozliwa., a ten psychopata przemek klamie jej ciagle w zywe oczy, manipuluje nia. Ona mu we wszystko wierzy i tanczy tak jak on jej zagra :( moze nie warto jej otwierac oczu? Moze nie warto jej chronic i walczyc o to by uratowac ja przed przemkiem? No bo jak sami widzicie, to nie ma sensu. ona jest jakas nienormalna:o moze dajmy jej spokoj, niech sie przejedzie porzadnie na przemku, niech ja nawet udusi czy zgwalci albo uwiaze ja na lancuchu i bedzie karmil kiszonka:o no jesli jest taka glupi ze sama wchodzi w bagno no to co my jeszcze mozemy zrobic? Tylko nerwy tracimy

Gość gość
A chcesz mieć tą dziewczynę na sumieniu ?

Gość gość
ja juz dawno odpuscilam, ona jest glupsza niz przemek

Gość gość
Przemek ja bedzie mial na sumieniu bo to on ja skrzywdzi! chociaz nie wiem czy ten psychol wogole ma sumienie:o

Gość gość
agnieszka ciebie ostrzegają wszyscy którzy dobrze znają przemka prawika

Psycholu ja jestem normalnym człowiekiem jakieś głupie wpisy na forum to dla ciebie dowod jaki jestem w normalnym życiu Jakbym miał taka dziewczyne jak Aga to bym ją na rekach nosił codziennie...

Gość gość
nie jesteś normalny psycholu zobaczcie jego tematy, posty

Gość gość
od 10lat na kafe, od 10 lat bezrobotny, od 10lat wykluczony spolecznie, od 10 lat tylko coraz bardziej zdebilaly i zaklamany, psychol ktory od 10 lat nie robi niczego innego jak hejtowanie i trolowanie ludzi w internecie 20 godzin na dobe, wstawiles juz setki swoich zdjec do netu, twarzy penisa od/b/t/u swoich odchodow i wielu innych oblesnych akcji:o i ty masz sie za normalnego? powaznie!!!???:o:o:o

Gość gość
jaki normalny człowiek wrzuca foto g****a, swoje intymne zdjecia na publiczne forum, zakłada tematy gdzie wyzywa wszystkie kobiety

Gość gość
A co ona umysłowo niesprawna, czy urodzona inaczej żeby ją pod ochronką trzymać?

Gość gość
"tylko tracimy nerwy" ???? ja mam na nią wywalone bo i jak można przezywac kogoś obcego z netu. A jak tak to przeżywasz i się denerwujesz, to odłącz kompa.

Gość gość
Agnieszka jest glupia jak but, podejrzewam ze gdyby nawet sad skazal tego psychola przemka i umiescil go w zamknietym oddziale w gumowych scianach na dozywotnie leczenie, to ta naiwna agnieszka nadal by w to wszystko nie wierzyla:o nadal by trzymala strone tego psychola przemka i tyle w temacie 🖐️ ona jest tak zaburzona i zaslepiona ze jej nikt i nic oczu nie otworzy

Gość gość
aga czemu jestes taka glupia naiwna i zaslepiona?

Gość gość
agnieszka to najglupsza uzytkowniczka tego forum :D juz mi jej nie zal, niech ja pshemo nawet udusi czy zg****** sama sobie bedzie winna 🖐️

Gość gość
A mi Przema troche szkoda. Facet jest samotny, spragniony bliskości i uczucia tak samo jak wszyscy a tu jakiś projekt bawi sie głupio i udaje jakas Agnieszkę. To nawet nie tylko jest smutne ale i niebezpieczne bo dopóty dopóki sobie ludzie nie piszą na forum to jest ok. Ale jak juz zaczyna sie zabawa w manipulowanie kimś i udawanie i podszywanie sie a druga osoba jest zaangażowana (zwłaszcza osoba ktora nigdy z nikim nie była i zna tylko samotność wiec czy chce czy nie - narobi sobie nadziei) to juz niewesoło jest. Tak nie wolno ludzie. Bądźcie bardziej odpowiedzialni, ktokolwiek udaje jakas tam Agnieszkę, odpuść sobie bo możesz narobić duzo krzywdy.

Gość gość
spragniony bliskości chyba *****czania ten człowiek jest nieobliczalny

Gość gość
AGA UWAŻAJ NA NIEGO