Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta55678

Wzbudzam agresję (??) u niektórych mężczyzn

Polecane posty

Gość Aneta55678
Tylko przykry jest ten brak szacunku i kultury czasem..jakby mogł jeden z drugim to by mnie poszturchnął czy wlazł we mnie i nawet by się nie odwrocił żeby sprawdzić czy wszystko ok albo przeprosić. Po prostu kiedy , te dobrych parę lat temu tak nie bylo.. więc to nie kwestia że faceci w PL mają takie czy inne charaktery, to zbyt ogólnikowa teza. Stawiam raczej na to, że facetom jak się kobieta wizualnie nie podoba to nie zależy im żeby zachować minimum kultury w jej oczach, stąd ta gburowatość..

Gość gość
a jaki masz typ urody , jesli mozna spytac ?

Gość gość
bo jesli wygladalabys jak taka chocby Salma Hayek, to faceci z Polsce beda sie Ciebie bali :P

Gość gość
rownouprawnienie. jak na mnie paniusia z ryjem w komorce wpadla to ani be ani me. mam teraz to w d***e. dzieki feminizmowi widac jak bardzo baby sa uprzywilejowane. i za to dziekuje feministkom. jak widac wasz brak kultury, tylko wymagania i nic od siebie. no i ulzylo mi. pewnie masz ten b***h face. spotkalem kiedys takie 2 i od razu nie lubilem. po prostu. Ani ladne ani brzydkie. po prodtu taka twarz do nienawidzenia.

Gość Aneta55678
Zabawne, że akurat przyszła Ci do głowy Salma.. bo mam podobny 'typ urody' właśnie, nie słowiański ;) Do tego tez jestem niewysoka, ładny pełny biust, pupa ;) Oczywiście Salma jest przepiękna kobietą, ja nie porownywałabym się nigdy do tej 'rangi' urody, chodziło mi bardziej o typ. Natomiast porównywano mnie do róznych ludzi kiedyś, m.in. jeden mężczyzna (wtedy jeszcze młody chłopak) powiedział, że bardzo przypominam Andrea Corrs , ale to było daaawno ;)

Gość Aneta55678
Weź pod uwagę, że "b***h face" to czasem taka tarcza ochronna gdy kobieta jest nieśmiała np. i nie chce by ktoś to odkrył. OCzywiście nie mowię, że zawsze tak jest, ale te koleżanki, które ja sama uważam za piekne częśto jak się je pozna to można sie o tym przekonać z ich własnych ust. Ale na zewnątrz wiadomo może to źle wygladać :(

Gość gość
ze mna tez zaden nei nawiązuje kontaktu wzrokowego, bo jestem nie za ładna. a im starsza tez , to tym bardziej to widac... a reszte sobie wkrecasz... przeciez w sekunde nikt nie stwierdzi jaka jestes... no i masa facetów jest taka, ze nie patrzy jak łazi, bo oni jaja maja większe od rozumu, najgorzej jak ida duzo grupa... męzczyzni sa ogólnie b agresywni od kobiet i zachowuja sie wulgarnie, agresywnie i po chamsku. takze wzgledem kobiet niestety, młodszych, staruszek, itp

Gość Aneta55678
Dlatego napisałam, że ci co mi mówili, że jestem ładna to chyba w ramach pocieszenia ;) czy tam z sympatii czystej, bo na codzień kompletnie nie odczuwam tego zachwytu ze strony mężczyzn, a wiem jak się zachowują gdy im się kobieta podoba- z czasów jak byłam młodsza. Raczej złudzeń nie mam i nie słodzę sobie. Raz tak raz tak..tzn. jak już idzie większa grupa meżczyzn to czasem się zdarzy że się wręcz rozstępują i mi robią miejsce żebym przeszła środkiem :P Ale to są rzadkie sytuacje dlatego tak zapadają w pamięć. Tylko ta aresja i chamstwo - jak kolega gośc wyżej, identyczne podejsscie mają..takie prostactwo, jest smutne.

Gość Aneta55678
Podbijam, może ktoś jeszcze ma ochotę się wypowiedzieć ;)

Gość gość
hmm ja wyglądam bardzo kobieco, ale mam męski charakter i kiedyś leciało na mnie więcej facetów, a teraz więcej kobiet ;) ale mi to na rękę bo jestem bi. co do facetów, też czasem wzbudzam w nich agresje, ale wtedy się naprawdę złoszczę i chyba oni to wyczuwają, bo się wycofują ;)

Gość gość
Może powoli wkraczasz w wiek "niewidzialności"