Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pocą mi się stopy :(

Polecane posty

Gość gość

O higienę oczywiście dbam,butów mam kilka par,gdy jest gorąco zawsze w ciągu dnia skoczę jeszcze pod prysznic na szybko ale od ubiegłego roku pocą mi się stopy :( Znacie jakiś skuteczny środek na to ? oczywiście nie za kosmiczną cenę :)

Gość gość
noś sandały albo klapki

Gość gość
Ziaja ma dobre kosmetyki do stóp :)

Gość gość
hormony tarczycy sprawdź

Gość jjusti998
Ja może nie mam jakiegoś nadzwyczajnego problemu ze stopami, ale ogólnie rzecz biorąc fakt nadmiernej potliwości mi przeszkadza. Na szczęście ostatnio trafiłam na stronę https://podolodzy.pl/zabiegi-nadmierna-potliwosc-stop-29.html i planuję zaczerpnąć na niej wiadomości co zrobić z tym problemem. Jeżeli ich porady mi nie pomogą to widziałam, że można u nich znaleźć również gabinety w danym rejonie, które zajmują się specjalistycznym leczeniem.

Gość gość
Tu jest taki jeden fetyszysta forumowy od spoconych stóp - jemu będziesz pasowała.

Gość gość
Spróbuj pudru/zasypki dla dzieci. Wielu osobom pomaga w problemie nadmiernej potliwości. Ostatnio nawet o tym szczesliva pisała na blogu. Ja stosuję w upały zasypkę, którą używam przy pielęgnacji swojego malucha: http://www.johnsonsbaby.com.pl/johnsons-baby-puder Sprawdza się w obu zastosowaniach :-)

Gość gość
Też miałam problem z pocacymi się stopami po przetestowaniu wielu specyfików dopiero ANTYPOT kupiony w aptece skutecznie rozprawił się z problemem.zycze powodzenia.