Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlesamopoczucie

Zle się czuję 12tc

Polecane posty

Gość zlesamopoczucie

Jestem w 12 tyg ciazy i fatalnie sie czuje gdy jestem glodna. Momentalnie opadam z nog i nie mam sily na nic. Duszno mi, kreci mi sie w glowie, mdli mnie i mam skurcze wymiotne zoladka gdzie jest jednak pusty. Chcialam isc teraz po zakupy, bo to co mam w domu to wszystko mnie odpycha. Nie moge patrzec na chleb, ani szynke, ani ser. Nie wiem dlaczego :/ Teraz nie wiem jak pojde po te zakupy czuje sie fatalnie.

Gość gość
zjedz lyzke miodu albo cukru i idz,chyba nie masz daleko do sklepu,poza tym jak cie odpychaja te rzeczy to dlaczego nie masz na chacie czegos co ci sie chce jesc? kupuj to co nie odpycha

Gość gość
To, że Cię odpycha może być objawem tego , że nie jesz. To, że Ci się kręci w głowie też może być przez to. Polecam Ci zrobić sobie kompres w chłodną wodą i zjeść cokolwiek , powinnaś poczuć się lepiej Całuję

Gość gość
Też to miałam,iść po chleb to dla mnie było wyzwanie,teraz już lepiej 15 tc

Gość ladyjo
ja do 12 tyg tez zle sie czulam , mialam mdlosci ,zawroty glowy, dusznosci . nawet zemdlalam w warzywniaku w kolejce i mnie wynosili :) Ale z kazdym kolejnym tygodniem bylo lepiej . Teraz jest 18 tydz i czuje sie bardzo dobrze , normalnie pracuje w biurze , jezdze samochodem , chodze na zakupy , a dwa dni temu poszlam na koncert Evanescence :) Wiec glowa do gory , wszystko przejdzie ;)

Gość gość
Witam w klubie tyle ze ja to przechodzilam miedzy 6-11 tygodniem . Poratowal mnie suplement z zelazem, magnezem i innymi witaminkami dla ciezarnych bo myslalam ze wykituje a serce mi wyjdzie samo po przejsciu do toalety. Dzisiaj czuje sie swietnie! Jestem w 15+5 i jesli nie zjem czegos malego to mnie mdli a tak to moglabym gory przenosic :) bedzie dobrze !

Gość gość
A jaki to byl suplement? ;)