Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goścx

Wózek Camarelo sirion

Polecane posty

Gość goścx

Witam. Co sądzicie o wózku Camarelo sirion 3w1? Planuje taki kupić i chciałabym poczytać czy warto :) czy może polecacie jakiś inny wózek?

Gość gość
Witam. Ja mam ten wózek i powiem szczerze jestem zadowolona, ale nie zachwycona może dlatego, że stelaż od wózka jest ciężki a my mieszkamy na piętrze w starej kamienicy więc wnoszenie i znoszenie jest dość uciążliwe, z pozytywów mogę napisać, że łatwo się składa i rozkłada, fajnie się prowadzi bo ma duże koła, od dwóch dni przeszłam na spacerówkę i na razie jest ok z gondoli byłam bardzo zadowolona bo duża i wygodna, z fotelika córka nadal korzysta, więc ja mogę polecić, ale teraz jest tak duży wybór , że na spokojnie radzę się zastanowić i wybrać co się najbardziej podoba. Pozdrawiam

Gość goścx
Dziekuje :) mi właśnie zaleZY żeby była duża gondola :) do ilu msc jeździła córcia ?

Gość gość
Za tydzień skończy 8 miesiecy

Gość gość
Gondola moze i wygodna bo jest duza. Wozek fajny z wygladu. I to niestety koniec plusow... Stelaz jest zle wyważony przez co wózek caly czas skreca w jedna stronę (reklamacje i naprawy nic nie dają), przy szybszym prowadzeniu wózka koła tracą kontakt z podłożem i zaczynaja sie trząść przez co trzeba sie zatrzymac bo inaczej nie da rady isc. Czytajac inne opinie na temat tego wozka stwierdzam ze to wada fabryczna bo niemal kazdy ma z tym problem (w sklepie udają ze nic nie widac i wozek jest w jak najlepszym porządku, mimo ze na zablokowanych kolach puszczony uderzyl w sciane, uslyszalam ze "tak po prostu jest i tego nie zmienia"). Biala tapicerka (glownie środek) bardzo szybko sie brudzi, a nie tak łatwo ją wyprać. Spacerówka jest niebezpieczna! Bardzo, bardzo płytka (mam wrazenie ze dziecko z niej zaraz wypadnie), brak zabezpieczenia po bokach (przydalby sie chociaz kawalek materiału), nie mozna wlozyc spiworka bo wszystkie pasy łacza sie w jeden i zapinaja miedzy nogami. Przyznam ze kupujac wozek nie zwracalam zbyt duzej uwagi na spacerowke. W momencie jak wsadzilam do niej pierwszy raz dziecko od razu wiedzialam ze juz bym jej nigdy w zyciu nie kupila. Dodatkowo po kilku miesiacach uzytkowania skrzypi, trzeszczy, 2 razy pękła opona i wozek wcale nie jest lekki!! Nie polecam. Za te pieniadze mozna kupic o wiele fajniejszy wózek.

Gość gość
zgadzam się że wszystkim. nie jestem z niego zadowolona pod żadnym względem

Gość gość
W niewiele wyższej cenie masz Bebetto, wózek o niebo lepszy.

Gość gość
no dokladnie, ja chwale Bebetto, jest ladny i zgrabny. Mialam quinny, nigdy więcej tego gowna.

Gość gość
dlugii , szerokie i wygodne wnetrze ,wysoko raczka do prowadzenia, która mozna regulowac - co jest świetnym rozwiąznaiem dla wysokich tatusiów i niskich mam ,jak dla nas warto jak najbardziej zainwestwac, jezdzimy nim prawie 2 lata i psrawdzil sie nie raz

Gość ...

Ja jestem bardzo zadowolona, wózek jest bardzo lekki, gondola bardzo duża jedyny minus to środek gondoli, który bardzo trudno wyprać bo jest biały ale idzie z tym podołać. 🙂 Bardzo dobrze się prowadzi, duży kosz na zakupy, regulowana rączka co jest bardzo wygodne w prowadzeniu wózka, jak najbardziej polecam.

😍