Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestałam oglądać fakty na tvn

Polecane posty

Gość gość

Chyba w poniedziałek albo we wtorek po tym jak polski kierowca zginąl w wypadku, który się wydarzył we Francji przez zrobienie barykady na autostradzie przez najeźdzców, to w tvnie najeżdżali na Polskę jak możemy nie przyjmować naježdzców do siebie, nazwali ich ofiarami i mówili, że to oni są biedni i skrzywdzeni i że to oni się nas boją. Dosłownie nóż się w kieszeni otwiera jak słyszy się taki bełkot !!

Gość gość
My przestaliśmy oglądać jakąkolwiek telewizję. Szkoda czasu i nerwów na pranie mózgu czy to przez TVPis czy wszelkie inne... Nawet Discovery zidiociało do reszty...

Gość gość
Tvn to szwabska stacja.

Gość gość
Akurat z amerykanskim udzialem.

Gość gość
A czego sie spodziewać po telewizji która do śniadaniówek co jakiś czas zaprasza wodziankę żeby się wypowiadała na różne tematy

Gość gość
To jest niemiecka telewizja więc czego się spodziewasz?!

Gość gość
TVN nie jest niemiecka telewizją. Ktoś wam wcisnął bzdury, a wt jak przygłupy je powtarzacie. Autorko, nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale była mowa o przyjmowaniu uchodźców z kraju ogarniętego wojną, sprawdzonych, kobiet i dzieci, a nie emigrantów ekonomicznych, bo tacy zbudowali zaporę.

Gość gość
Ty z 13.27 widać, że mózg już masz wyprany doszczętnie.

Gość gość
TVN naprawde zaczelo przesadzac. Ja bylan po stronie PO. Teraz sama juz nie wiem to jaki cyrk robi opozycja i jak bardzo skrajnie kocha swoje przekonania to mnie zrazilo bardzo. PiS nie lepszy i TVP. Nawet nie ma na kogo zaglosowac, bo ten Kukiz to w ogole porazka.

Gość gość
Ja nie ogladam juz od 6 lat tvn wogole

Gość gość
Przełącz wiadomosci w ich trakcie po różnych kanałach (Superstacja,TVN,Polsat czu Euronews lub podobne oraz TVP1 ) i wtedy zobaczysz co pokazuje Narodowa -msze z władzą w pierwszym rzędzie w państwie niby swieckim,wizyty po miasteczkach Prezydenta,kolejne przemowienie p.Maciereiwcza,kolejne wpadki p.Waszczykowskiego,pokrzykującą Premier,itp) , wtedy zobaczysz róznicę propagandy Jedynki i TVP Info.

Gość gość
Z uchodźcami w Polsce jest jak z potworem z Loch Ness. Podobno istnieje, ale nikt go nie widział, a nieudacznicy Janusze muszą na kogoś zwalić winę za swoje życiowe niepowodzenia. Uchodźcy i Ukraińcy świetnie się do tego nadają.

Gość gość
Co to za telewizja Narodowa ? Nie słyszałam o takiej.

Gość gość
Narodowa to nazwa od ministrów tego rządu.Juz dawno tak o niej mówią i nazywają.Czyli TVP1.

Gość gość
O 14:11 wyjasnia,wystarczy przeczytać post ze zrozumieniem i uwagą .

Gość gość
ja oglądam i polsat i tvn i tvp1. Dlaczego? A no dlatego, ze kazda po częsci kłamie. Może nie klamie a pokazuję "prawdę" na swój sposób.

Gość gość
Nie ma prawie żadnych "uchodżców" :O to jest rzeczywiści uchodżcy zweryfikowani w Niemczech to 10% masy .A do nas chcą dać odsiany najgorszy element który nie nadaje sie do życia w Europie . Pułapka to prawo zakazujące opuszczania kraju gdzie zostlai przydizelni -ucieczki nic nie dadzą bo biora odciski palców i jka tkai zglosi sie w Berlinie po zasiłek to odeślą do Polski ...Zrozumcie 9/10 to emigranci ekonomicznie w dodatku wcale nie pragnący pracować ...ich tu (zach Europa) ściaga wizja wygodnego życia z socjalu mozność robienia co sie podoba oraz (faceci) wizja łatwego seksu,z tym też u nich jest trudno .Do tego zauważcie ostatnie przywożenie przez władze UE (straż graniczna włochy) całych mas Murzynów z Afryki podejmowanych dosłownie z wybrzeży Libii .To potweirdza tezy o celowym zasiedlaniu Europy przybyszami i przymusowej "dywersyfikacji " kulturowej .Co to oznacza widać w Niemczech -załamka poziomu cywilizacyjnego wszędzie gdzie ich więcej .

Gość gość
Ja w ogóle nie oglądam wiadomości i telewizji w ciągu dnia :) więc nie wiem co się dzieje na świecie i mało mnie to obchodzi , jedynie przed snem walczę sobie wybrany film i tyle ;p

Gość gość
23.07 życie jak z amerykańskiej nowelki pisarza ktory miał wujka Żyda żyjącego 80 lat temu w centralnej Europie ...którego też nic nie obchodziło..aż pod pewnego dnia przed drzwiami ujrzał nieproszonych gości... :O

Gość gość
Jestem za obecnym TVP bo przez tyle lat wszystkie telewizje belkotaly jednym głosem.

Gość gość
A ja nie oglądam TVP bo rzygać się chce jak się patrzy na te bzdury.

Gość gość
PiS wszystko spierdolił. Wszystko. Telewizję publiczną, radiową trójkę, festiwal w Opolu, Puszczę Białowieską też. Nawet reforma edukacji to bubel jakich mało (mimo że ogólnie popieram likwidację gimnazjum to sorry ale nie w ten sposób). Za co się nie wezmą, to spierdolą. To jest kurwa wyczyn.

Gość gość
Tego bełkotu w TVP nie da się oglądać ani sluchac. Programy publicystyczne - dno. Filmy- gnioty. Ogladam tylko"1 z 10". Nawet Teleexpresu nie da sie słuchać. I za co ja mam płacić abonamet?

Gość gość
Dopiero za ich PiS rządów zrozumiałam dokładnie co to znaczy miec władze w państwie demokratycznym. Nikt ich nie rusza bo takie jest prawo, robią co chcą bo takie jest prawo. Az strach jak wszyscy postępują zgodnie z prawem.

Gość gość
09:18 świetnie to opisałeś. Czego sie nie dotkną to spertolą. Do łopaty, a nie do rządzenia krajem się nadają, (nie obrażając tych, co robią przy łopacie).

Gość gość
Ja nie ogladam ani TVN ani TVP :-)